Creare magazin online

Esti in cautarea cadoului perfect? Cutia muzicala este solutia!

Cutia muzicala, denumita si caseta muzicala, este un instrument muzical mecanic care se canta atunci cand varfurile metalice sau dintii, sunt vibrate prin contactul cu un cilindru sau un disc rotativ care este actionat de un mecanism mecanic. Pe masura ce cilindrul sau discul se roteste, stifturile mici sau alte proeminente montate pe suprafata lor scot afara capetele ascutite ale dintilor metalici, determinandu-le sa vibreze si sa produca note muzicale.

Cadoul perfect pentru oricine

Cutiile muzicale PcS cu caluti prezinta melodii clasice si figurine cu caluti ce se invart in interior. Ele sunt fabricate din material plastic de buna calitate, iar calutii au diferite culori. Cutiutile se actioneaza prin rotirea unei cheite, si va reda o melodie linistitoare care te va duce cu gandul la parcurile de distractii de demult, si se pot achizitiona de pe pravalia-cu-surprize.ro. Sunt cadoul excelent pentru toata lumea, dar in special cei mici se vor bucura de o asemenea surpriza.

Cutii muzicale

Pe site-ul pravalia-cu-surprize.ro, gasiti si ceasuri cu pendul drept cutii muzicale. Ele sunt fabricate din plastic si sticla si are un aspect vintage. La baza acestui ceas cu pendul, se afla o cutiuta muzica si un sertar in care se pot depozita bijuterii sau alte obiecte mici. In cazul in care sunteti in cautarea unui cadou deosebit, aceste cutiute muzicale cu aspect de ceas cu pendul sunt alegerea perfecta.

De asemenea puteti gasi si cutiute muzicale pentru bijuterii la preturi foarte accesibile. Cutiile muzicale pentru bijuterii sunt printre cele mai iesite din comun casete muzicale, datorita formei lor, dar si desenelor realizate pe acestea. Cu siguranta vor fi cea mai buna alegere in cazul in care va hotarati sa faceti un cadou de genul cuiva. 

Cea mai speciala caseta muzicala este cea care are ceas si oglinda deoarece are un stil aparte, iar muzica redata de acestea este foarte calmanta. Copii de toate varstele, mai ales fetele se vor bucura de acesta cutiuta muzicala ce ii va face sa se simta speciali, deci un cadou inedit pentru copii sunt cutiutele muzicale cu ceas si oglinda.

Casetele muzicale sunt cadouri perfecte pentru iubitorii de muzica. Pe pravalia-cu-surprize.ro, poti alege dintr-o gama larga de cutiute  muzicale ce vin impachetate intr-un mod foarte dragut.

Cutiute muzicale drept decor

Datorita diverselor forme si a numeroaselor modele, casetele muzicale sunt deseori folosite doar ca un simplu decor, si rareori sunt utilizate doar pentru muzica redata de acestea. Sunt cea mai buna alegere mai ales pentru locurile de copii, deoarece ei vor fi foarte incantati de existent acestora si intotdeauna atentia le va fi atrasa de mecanismul casetelor muzicale.Cutiutele muzicale datorita aspectului invechit pot fi puse oriunde si vor fi ochite cu usurinta de catre orice persoana. Casetele muzicale sunt chiar colectionate de unele persoane, datorita splendorii si istoriei lor.

Cutiutele muzicale de pe pravalia-cu-surprize.ro, sunt perfecte ca decor pentru orice incapare, iar multitudinea de modele si culori la preturi foarte convenabile conving pe oricine sa achizitioneze una dintre casetele lor muzicale.

Comments are closed