Creare magazin online

Esti invitata alaturi de copiii tai in lumea fascinanta a complexului Slava pentru dormitoare copii si numeroase accesorii de mobilare

Cu cateva luni inainte de nasterea copilului lor, parintii incep sa isi faca numeroase planuri, incepand cu hainele pe care le vor cumpara pentru acesta cat si in legatura cu modul in care ii vor decora si mobila dormitorul. In prezent, prin intermediul serviciilor de mobilare pentru dormitoare copii de la ComplexSlava.ro beneficiezi de rezultate frumoase si piese de mobilier rezistente si adaptate necesitatilor tale si ale copilului tau.

Prin intermediul serviciilor de fabricare a mobilierului la comanda, reusesti sa asiguri copiilor tai confortul necesar pentru ca acestia sa se poata bucura de viata in conditii foarte bune dedicate dezvoltarii.

In randurile ce urmeaza am selectionat o parte din recomandarile acelor parinti pe care experienta cu copilul lor i-a ajutat sa inteleaga anumite considerente pe care dorim sa le impartim si cu tine.

  1. Stabileste o rutina clara de somn pentru copil si foloseste un aparat special pentru a auzi atunci cand acesta plange sau face orice alt zgomot, in momentul in care esti intr-o alta camera a casei;

  1. Adauga o bariera flexibila, dintr-un material moale, in jurul patului. Exista sanse ca tu si copilul tau sa aveti programe diferite de somn, asa ca ai nevoie de accesorii care sa adauge un plus de siguranta care sa ii permita acestuia sa aiba un somn profund de linistitor;

  1. Folosirea elementelor arhitecturale existente – Ar putea fi nevoie de reamenjarea apartamentului, pentru a atinge un nivel optim de separare intre copil si parinte prin combinarea diverselor elemente sau contruirea unui nou perete. Poti consulta chiar si un designer din cadrul magazinului online ComplexSlava.ro

  1. Adauga un obiect de mobilier in plus pentru ca lucrurile copilului tau sa fie asezate mereu in ordine, ceea ce te ajuta si pe tine sa te organizezi mai bine.

  1. Utilizeaza covoare si alte materiale pentru un nivel al zgomotului scazut. Covoarele suplimentare de pe podea ajuta la reducerea zgomotului, in timp ce parintii se strecoara si in interiorul in afara camerei. Orice fel de tesatura groasa din camera ajuta la atenuarea sunetelor ce ar putea trezi bebelusul.

  1. Foloseste fiecare parte a incaperii. Analizeaza cu atentie dormitorul tau si profita de fiecare colt in care poti amplasa diverse obiecte de mobilier pentru copil, astfel incat sa ai in continuare spatiul necesar si un design placut.

  1. Incearca sa gasesti piese de mobilier cu dublu rol, care sunt utile in mai multe situatii, precum o masa cu sertare care poate fi utilizata si pe post de birou.

De unde poti cumpara mobilier pentru dormitoare copii de calitate?

Esti invitata sa accesezi platforma online https://www.complexslava.ro/ si sa vizualizezi categoria de dormitoare copii care cuprinde si numeroase posibilitati de mobilare a camerelor atat pentru cei mici, cat si pentru adolescenti.

Pentru comenzi personalizate poti telefona reprezentantilor Complexului Slava la numarul de telefon:

(+40) 742 032 208

E-mail: contact@slava.ro

In plus, poti vizita showroom-ul de prezentare al firmei la adresa:

Strada Calea Campulung, Nr. 1D, din orasul Pitesti, judetul Arges.

Comments are closed