Creare magazin online

Evolutie remarcabila a pietei imobiliare din Iasi

Dupa ce efectele devastatoare ale crizei imobiliare mondiale din 2008 s-au estompat, Iasul a cunoscut un adevarat reviriment din punct de vedere imobiliar. Piata imobiliara a inregistrat o crestere evidenta prin realizarea unui numar foarte mare de ansambluri rezidentiale, atat in zone centrale cat si in cele periferice, oferind astfel potentialilor clienti o multitudine de optiuni.

Dar care sunt motivele acestui reviriment?

  • un rol important l-a avut cresterea economica manifestata in intreaga tara, dar mai ales reincrederea in economie.
  • programul „Prima Casa” a impulsionat populatia tanara sa-si achizitioneze apartamente sau chiar case, trecandu-se astfel de la statutul de chirias la cel de proprietar.
  • dezvoltarea economica a orasului prin deschiderea de sucursale ale unor importante firme multinationale. In Iasi activeaza brand-uri recunoscute in domeniul IT, incercandu-se a se crea aici un adevarat pol in industria de profil.
  • respectatul sistem universitar iesean. Studentii reprezinta un important si dinamic segment pe piata inchirierilor si a cumpararilor imobiliare.
  • nevoia de investitie in urma deprecierii semnificative a dobanzilor bancare. Piata imobiliara a redevenit o sursa sigura de venituri prin inchirierea bunurilor imobiliare.

Asadar, din ce in ce mai multe proiecte imobiliare s-au dezvoltat atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel de business. Au inregistrat succese notabile proiectele rezidentiale, cele de birouri, dar si cele de retail gandite pe termen lung si ancorate in realitatea pietei imobiliare.

Ca urmare a acestei evolutii pozitive ale pietei imobiliare din Iasi a aparut nevoia unui numar crescut de profesionisti in domeniu dar si imbunatatirea calitatii serviciilor imobiliare.

Unul dintre cei mai noi jucatori de pe piata serviciilor imobiliare din Iasi este Fix Imobiliare, agentie imobiliara bazata pe vasta experienta in domeniu a fondatorilor sai. Agentia isi propune sa ofere servicii imobiliare la cele mai ridicate standarde si sa acopere majoritatea segmentelor de piata: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, birouri. Scopul celor de la Fix Imobiliare este sa devina una dintre cele mai active si dinamice agentii imobiliare Iasi.

Bazandu-se pe o cerere din ce in ce mai avizata, Fix Imobiliare livreaza servicii ce au la baza principiile pe care se axeaza agentia: orientare catre client, profesionalism, promptitudine, siguranta.

Pentru a-si indeplini obiectivele declarate inca de la inceput si pentru a oferi servicii integrate, agentia a incheiat, sau este in curs, protocoale de colaborare cu operatori economici ce activeaza in domenii conexe activitatii sale: notari publici, avocati, banci, firme de constructii, firme de renovari interioare, ingineri de cadastru si geodezie, auditori energetici, evaluatori imobiliari, arhitecti.

Comments are closed