Creare magazin online

Exclusiv in Romania: gentile Kompanero in magazinele Sophia

De curand, brandul de draperii, tesaturi, perdele si accesorii decorative, Sophia a devenit distribuitor unic in Romania al gentilor de piele, made in India, Kompanero. Sophia este unicul retailer romanesc cu sistem in franciza, ce s-a facut cunoscut la nivel national si international prin profesionalismul serviciilor si al tesaturilor oferite. Pornind de la pasiunea fondatoarei Sophia, Anamaria Stefan Georgescu, pentru decoratiunile indiene, conceptul a ajuns sa se extinda in peste 24 de magazine nationale si un showroom in Londra.

Culorile mistice, jocurile de nuante si calitatea materialelor au fost un atuu pe care cei mai apreciati designeri international, l-au atribuit brandului. Acum, Sophia isi completeaza magazinul din Palas Mall, Iasi, cu o noua gama de genti de piele made in India.

Pielea este tratata si lucrata dupa metode traditionale, tabacita si patina, iar mai apoi pictata manual. Barbatii sunt si ei privilegiati. Pot gasi valize, genti, geamantane, portofele, genti de laptop si alte accesorii handmade, care sa le completeze tinuta.

Brandul Kompanero s-a extins rapid in India si Australia, cu peste 250 de magazine, si a cucerit lumea modei, inca din 2014 si se bucura de un parteneriat in exclusivitate cu Sophia.

Vedetele internationale au optat deja pentru gentile pictate manual in India si apreciaza tot mai mult munca depusa, cat si functionalitatea acestora. Gentile Kompanero sunt asa cum se traduce si numele firmei, sunt un „companion”, „un partener” in orice moment. Le poti folosi atat cand vrei sa pleci intr-un sejur, cat si in tinute casual sau fancy, si de ce nu, in tinute office.

Ele sunt dotate cu spatii separate pentru birotica, accesorii de zi cu zi, cosmetice, laptop si au compartimente foarte incapatoare. Designul este completat de elementele metalice cu patina vintage, dar si de bretelele reglabile, ce permit purtarea lor cu usurinta pe umar, sau in mana. Pielea de vitel este foarte rezistenta in timp si nu se deterioreaza, fiind usor de intretinut, chiar si in conditii de umezeala.

Pentru oricine doreste sa isi imbogateasca garderoba sau sa ofere un cadou de neuitat, magazinul Sophia este destinatia ideala. Aici poti gasi ultimele modele de genti Kompanero, plus multe accesorii decorative si tesaturi sofisticate.

Ele pot fi achitionate in prezent in magazinul Sophia din Palas Mall, Iasi, urmand ulterior sa fie prezente in magazinele francizate si in shopul online www.sophia-romania.ro

Comments are closed