Creare magazin online

Fatetele dentare din portelan – Cea mai buna metoda de a-ti infrumuseta zambetul

Multi oameni nu vor sa zambeasca in fotografii, la prima intalnire sau la interviul de angajare. Este un obicei bazat pe modul in care se simt despre ei insisi, neincrezatori in aspectul danturii lor. Cosmetica dentara este facuta tocmai cu acest scop, de a-i ajuta pe oameni sa-si recastige increderea de sine. Daca este vorba despre o decolorare a unuia sau a mai multor dinti, de o cioplire sau de goluri in zambet, fatetele din portelan ar putea fi o solutie foarte buna.

Ce sunt fatetele din portelan?

Fatetele din portelan sunt pelicule mici si subtiri, fabricate din ceramica medicala, ce se aplica pe suprafata frontala a dintilor cu scopul de a-i imbunatati aspectul vizual. Fatetele pot ascunde aproape orice defect al dintilor, de la decolorari la fisurari, sporind astfel increderea de sine a celui care le poarta.

De ce sa alegi fatete din portelan?

Fatetele din portelan au un aspect foarte natural. Acestea sunt construite sa arate cat mai aproape de aspectul dintilor reali ai pacientului, cu dimensiunile exacte ale dintilor sai. Asadar, conturul si culoarea portelanului va arata aproape identic cu smaltul dintelui natural. Mai mult decat atat, fatetele din portelan se simt natural, astfel ca cel care le poarta sa poata manca, bea si vorbi ca si cum ar avea dintii sai normali.

Sunt o solutie pentru aproape toate problemele cosmetice dentare. Exista diferite imperfectiuni ale dintilor care pot fi rezolvate cu ajutorul fatetelor din portelan, inclusiv spatiile dintre dinti. Fatetele dentare pot fi, in plus, o solutie pentru dintii patati, galbeni, demineralizati, strambi, inghesuiti, prea mici, prea mari, ciopliti, etc.

Reprezinta o solutie durabila. Portelanul medical este o solutie care, cu o ingrijire corespunzatoare, poate dura zeci de ani. De asemenea, este rezistent la decolorari si pete. Cu toate acestea, cei care poarta fatete din portelan ar trebui sa evite consumul excesiv de cafea si muscarea alimentelor dure pentru a evita deteriorarea materialului.

Sunt usor de intretinut. Fatetele dentare din portelan trebuie ingrijite intr-o maniera asemanatoare cu cea a dintilor naturali. Periajul de doua ori pe zi, folosirea zilnica a atei dentare si clatirea gurii cu apa cu fluor ar trebui sa fie suficiente pentru mentinerea fatetelor intr-o stare buna. De asemenea, trebuie mers la medicul dentist in mod regulat, de circa doua ori pe an, pentru un control de rutina si o curatare profesionala a intregii danturi. Tine minte, daca ai grija cum trebuie de fatetele tale din portelan, te asiguri ca te vei putea bucura de dinti albi si frumosi pentru foarte mult timp!

Sunt mai putin invazive decat alte proceduri de restaurare dentara, cum sunt de pilda coroanele dentare. O portiune foarte mica din suprafata frontala a dintilor trebuie indepartata de catre medicul dentist pentru a crea spatiu pentru fatete. Mai mult, aceasta procedura nici nu necesita anestezie.

Cei care nu doresc portelan, se pot orienta catre fatete si dinti din zirconiu. Din pacate, cotatiile de pret pentru dinti zirconiu in sector 6 de exemplu, unde preturile serviciilor sunt mai prietenoase in general, de aceasta data nu sunt tocmai atractive, insa rezultatele estetice sunt excelente.

Comments are closed