Creare magazin online

Ferestre de lemn de la Artisan de Maison- accesoriul unei case de vis

In lumea decoratiunilor interioare, lumina ce trece prin cele mai deosebite ferestre de lemn iti schimba starea de spirit! Ferestrele nu sunt numai un element decorativ, sunt si conexiunea ta cu lumea exterioara.

Artisan de Maison realizeaza fresetre din esente de fag, frasin sau stejar in lemn natur sau vopsit. Ferestrele de calitate, asigura in primul rand un cadru izolat fonic si termic. Acestea sunt special tratate sa reziste in contact cu mediul extern, contra ploii, frigului sau a soarelui puternic. Lemnul vopsit sau cel lacuit poate rezista la apa si alti factori de mediu, fara sa fie afectat.

Fie ca optezi pentru modele clasice, dreptunghiulare sau cele cu ogiva si arcada, ferestrele redefinesc stilul casei tale.

Echipa de specialisti de la Artisan de Maison a realizat o serie de ferestre de lemn, gata sa infrumuseteze orice incapere.

Iata cateva dintre cele mai populare modele:

Ferestre de lemn cu arcada

Un design de efect, inspirat de geamurile cladirilor vintage, este dat si de aceste ferestre de lemn cu arcada. Lemnul vopsit in alb amplifica senzatia de luminozitate, accentuand cu delicatete conturul peisajului exterior.

Indicate in camerele ample, inalte, ferestrele au o structura geometrica, formata din mai multe casete.

Dispuse pe un model clasic, dreptunghiular, acestea sunt inramate cu succes de un finisaj pe rotund, ce intregeste tot designul.

Pentru a obtine un contrast placut, se poate accesoriza fereastra cu un set de draperii colorate, cu pattern-uri florale.

Ferestre de lemn clasice, cu obloane

Poti obtine un decor boem cu noile ferestre de lemn clasice, cu obloane.

Elgante si practice, ferestrele cu obloane pastreaza forma dreptunghiulara simpla, fiind completate de jaluze sau obloane. Realizate din acelasi material, obloanele se pot regla cu usurinta, conferind gradul de lumina dorit in orice camera.

Ferestrele cu obloane sunt indicate caselor la strada, mai ales in locurile cu trafic intens. Acestea blocheaza praful, fiind bune chiar si ca izolant fonic.

Alaturi de aranjamente florale diverse, draperiile si perdele organza, poti obtine un decor superb, ca rupt din revistele de specialitate.

Alege calitatea si apeleaza la specialistii in design de la Artisan de Maison, pentru un set de ferestre de lemn!

 

 

 

 

 

Comments are closed