Creare magazin online

Fii AMBASADOR StoreFashion!

StoreFashion.ro lanseaza, incepand de astazi, 02.12.2013, evenimentul „Fii Ambasador StoreFashion”. Acest eveniment este adresat tuturor celor care ne sunt Prieteni si Fanii, precum si persoanelor care apreciaza articolele noastre de imbracaminte si incaltaminte.

Ne adresam tuturor celor care au achizitionat articole din cadrul www.storefashion.ro si care doresc sa recomande produsele noastre.

Campania noastra „Fii Ambasador StoreFashion” vine cu surprize placute pentru toti cei care ne recomanda!

Ambasador StoreFashion = user Facebook care ne recomanda produsele si care, la randul sau, convinge alti prieteni sa achizitioneze unul sau mai multe produse din magazinul nostru online – www.storefashion.ro.

Evenimentul se va desfasura conform celor mentionate mai jos:

1. Manifestati-va interesul de a deveni Ambasador StoreFashion.ro prin trimiterea unui email la adresa ambasador@storefashion.ro (este suficient sa scrieti in corpul email-ului textul: Doresc sa devin ambasador StoreFashion)

2. In urma emailului transmis si primit de noi in adresa de email ambasador@storefashion.ro, veti primi un cod de ambasador (va vom da reply la email-ul transmis, asa ca, va rugam sa utilizati adrese de email valide). Codul de ambasador va fi de forma 001, 002, s.a.m.d)

3. Aveti confirmarea noastra ca sunteti Ambasador StoreFashion (confirmare = codul de ambasador primit pe email), puteti face recomandari cu privire la articolele StoreFashion.ro

4. Furnizati codul dumneavoastra de ambasador cei carora le recomandati magazinul nostru sau unul din produsele care v-au placut; in momentul in care cei carora le faceti recomandari vor plasa o comanda, trebuie ca, in detaliile comenzii, sa furnizeze si codul dumneavoastra de ambasador.

5. La 5 comenzi finalizate, ambasadorul care a condus la cele 5 comenzi primeste, gratuit, la alegere, un produs din site (aflat in stoc).

Alaturati-va campaniei noastre si profitati la maxim de calitatea produselor noastre si de promotiile zilnice!

Evenimentul se desfasoara incepand cu 02.12.2013, pe o perioada nelimitata.

Comments are closed