Creare magazin online

Galerie de arta langa Ateneu in Bucuresti

Galeria de arta Rotenberg Uzunov situata langa Ateneul Roman din Bucuresti ofera oportunitatea iubitorilor, colectionarilor sau vanzatorilor de arta sa admire, sa cumpere sau sa vanda picturi, sculpturi sau icoane ale celor mai mari artisti din Romania.

Zona boema si plina de romantism a Bucurestiului in care se afla micuta galerie de arta Rotenberg Uzunov genereaza o atmosfera de basm pentru vizitatorii acesteia, obiectele de arta ce pot fii admirate, cumparate sau vandute in galerie fiind in ton cu istoria si cultura locului in care se afla. Printre picturile de referinta ce pot fii admirate in galeria de arta, se numara lucrari ale celebrilor artisti romani: Camil Ressu, Tonitza, Grigorescu, si multi alti pictori de valoare ai artei din Romania.

De asemenea, galeria de arta din Bucuresti „adaposteste” si lucrari de sculptura si icoane, realizare de artisti romani de prim plan, sculpturile fiind atat din bronz, cat si din lemn sau alte materiale folosite in acest tip de arta.

Bazata pe colectia de arta a proprietarului agentiei imobiliare Regatta Eduard Uzunov si pe colectia proprietarului cunoscutei marci de vinuri Rotenberg: Mihail Rotenberg, galeria de arta este un „butic de arta” moderna si contemporana, care doreste sa aduca aprecierea cuvenita bogatiei si diversitatii artei din Romania.

In concluzie, galeria de arta Rotenberg Uzunov este locul ideal in care puteti admira, cumpara si vinde picturi, sculpturi si icoane apartinand de arta din Romania, sau de arta internationala, intr-un loc plin de poveste si istorie a culturii si artei moderne si contemporane din tara noastra.

Comments are closed