Creare magazin online

Gardul electric, una dintre modalitatile cele mai practice si mai accesibile prin care poti proteja tarcurile cu animale

Indiferent ca vorbim despre micii sau marii fermieri, un singur lucru este cert si anume faptul ca acestia isi doresc cu orice pret sa isi protejeze aceste „afaceri” prin modalitati care mai de care mai eficiente. Afacerile bazate pe cresterea animalelor sunt deosebit de profitabile, insa pana la acest punct, un simplu fermier trebuie sa investeasca sume destul de impresionante de bani. Protejarea animalelor din tarcuri reprezinta fara doar si poate un lucru care trebuie in mod cert privit ca o prioritate avand in vedere ca exista numeroase situatii in care animalele pot fi vatamate. Din fericire insa, tehnologiile evolueaza, astfel ca fermierii mici si mari au astazi posibilitatea de a-si proteja fermele eficient, fara implicarea unor costuri ridicate, care sa ii constranga financiar.

Gardul electric este o modalitate de protectie care a devenit un standard in ceea ce priveste protejarea animalelor din cadrul fermelor, chiar daca multa vreme aceasta modalitate a fost considerata una destul de controversata. In realitate insa, un sistem de gard electric reprezinta una dintre cele mai practice si mai accesibile modalitati prin care fermierii isi pot proteja agoniseala de-o viata. De ce sa alegi un sistem de gard electric de la https://www.expertscule.ro/gard-electric/ in detrimentul modalitatilor de protectie clasice? Iata cateva motive!

Un sistem de gard electric poate fi amplasat pe orice suprafata de teren.

Spre deosebire de gardurile sau modalitatile de protectie clasice, gardul electric necesita un numar foarte redus de elemente, ceea ce il face foarte usor de amplasat pe orice suprafata de teren. Situatia din pacate nu sta in acelasi mod in cazul gardurilor clasice, a caror amplasare se poate transforma intr-un proces care ne va da mari batai de cap.

Sistemul de gard electric are un pret de achizitie foarte accesibil.

Indiferent de metoda de protectie pe care o vei alege, un lucru este absolut cert si anume faptul ca va trebui sa investesti o suma de bani. Avantajul alegerii unui sistem de gard electric reiese din faptul ca are un cost de achizitie foarte redus in ciuda eficientei si utilitatii sale in ceea ce priveste protejarea animalelor din cadrul fermelor. Avand in vedere ca acest tip de gard necesita un numar de elemente componente redus, iar amplasarea este foarte simpla, adesea gardul electric are un cost total foarte accesibil.

Nu vatameaza animalele din tarcuri.

Desi in trecut gardul electric a fost privit cu un oarecare scepticism avand in vedere ca se credea ca vatameaza animalele din cadrul fermelor, in realitate, acest tip de gard emite doar niste socuri de intensitate redusa si de scurta durata, suficient cat sa dea de inteles animalelor de prada sau celor din tarcuri ca nu le este permis sa patrunda/paraseasca respectivul perimetru. Socul emis de catre gard este unul de scurta durata si de intensitate redusa, astfel ca el nu vatameaza in niciun fel animalele din tarcuri sau pe cele din afara acestora, ci am putea spune ca doar le “educa” si le protejeaza de animalele de prada.


Gard electric – www.expertscule.ro

Comments are closed