Creare magazin online

Gaseste perechea ideala dupa fizionomie,fata

 

Daca are…

  • O fata rotunda, sa stii ca face parte din categoria celor mai de gasca Este un tip intelegator, in general, si cu partenera, in special. Este tenace, stie ce vrea si nu este tipul de aventurier. Este tipul pe care te poti baza ori de cate ori ai nevoie. De asemenea, daca nu ti-ai dat seama inca, sa stii ca este un om de caracter, tandru si altruist. De multe ori lasa de la el pentru a aplana un conflict. Detesta minciuna si iubeste reprezentantele sexului frumos culte si rafinate. Este preocupat de siguranta financiara a sa si a familiei sale. Cariera catre care are vocatie poate fi cea de: medic, profesor, analist-programator sau avocat. Are un dar innascut de a vorbi altora.
  • O fata ovala, e foarte dinamic, energic, dar si posesiv si gelos. Un baiat din aceasta categorie apreciaza in mod deosebit la o tipa eleganta si cochetaria. Baiatul de acest fel este pasionat de sport, calatorii si tot ceea ce tine de exercitiu Este un tip viril si pasional, fiind in acelasi timp si foarte exigent in alegerea partenerei, deci, pe undeva te poti considera norocoasa ca ai intalnit un adevarat tip beton. Este un baiat cu gusturi alese si foarte romantic. Din pacate, spre deosebire de baietii din categoria de dinainte, este un visator incurabil si un idealist fara pereche. Este, insa, un tip capabil si multe fete si-I doresc. Poate, tocmai de aceea, are aceasta tendinta de a visa, pentru ca este foarte rasfatat. Despre un baiat din aceasta categorie se poate spune clar ca este si un personaj non-conformist si inventiv. Da dovada de foarte multa imaginatie in tot ceea ce face. Cariera sa va fi legata de domeniul artistic, cultural, de lucrul cu oamenii.
  • Forma fetei patrata, e indraznet, putin egoist, dar are talentul de a reusi in tot ceea ce face, e un adevarat luptator. Debordeaza de energie, e curtenitor cu fetele si ii place la nebunie sa se distreze. Prefera tipele „cool” pentru ca si el se considera la fel. E realist si increzator in fortele proprii. Ii place muzica si obisnuieste sa mearga des in discoteca. Are inclinatii sportive.
  • Fata lunguiata, e mai timid, mai putin indraznet si are nevoie de o prezenta feminina mai linistita. E genul „de casa”, nu se omoara dupa chefuri si discoteci. Baietii din aceasta categorie sunt insa parteneri de incredere, stabili in gandire si fideli. Nu sunt laudarosi, vorbesc putin si fac mult. Daca iti place genul „macho” sa stii ca nu in aceasta categorie il vei gasi, acesti baieti fiind mai interiorizati si mai putin „barbati fatali”. In dragoste, daruiesc totul partenerei si sunt foarte generosi in viata de cuplu. Nu sunt mari amatori de senzatii tari, dar stiu sa aprecieze tot ceea ce este de calitate. Daca vreti un tip fidel, in aceasta categorie il veti gasi.

Gaseste perechea ideala dupa fizionomie,fata

Comments are closed