Creare magazin online

Gazon sintetic multisport instalat de Atlas Sport

Terenurile sportive cu gazon sintetic multisport, sunt utilizate pe scară largă în toată lumea pentru a oferi şcolilor, instituţiilor şi cluburilor sportive, terenuri multisport durabile, cu economii semnificative în costurile instituţiilor şcolare şi sportive şi comunităţilor din întreaga ţară.

Nuanţele vii şi luminoase, precum şi marcajele clare ale terenurilor practicabile în orice vreme, încurajează chiar şi copiii reticenţi să se joace.
Gazonul sintetic rămâne non-alunecos, chiar şi pe timp de ploaie, neprovocând tăieturi şi vânătăi cauzate de căderi dure.
Terenurile multifuncţionale cu gazon gazon artificial realizate de Atlas Sport, pot include marcaje cu linii pentru mai multe sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, volei, baschet.

Există trei opţiuni distincte de gazon sintetic multisport pentru şcoli şi furnizorii terţiari pe care le puteţi utiliza în combinaţie sau în mod independent:

Gazonul multisport este o suprafaţă excelentă, versatilă pentru mai multe sporturi, cum ar fi tenis, fotbal, volei sau baschet.
Gazonul multisport cu fir lung, este folosit pentru terenurile de sport cu gazon sintetic, care se simt şi se comportă asemănător cu gazonul natural. Această suprafaţă poate fi folosită în orice anotimp şi este foarte populară pentru terenurile de fotbal, rugby şi altele.
Gazonul estetic face zonele în aer liber să fie plăcute, fiind necesară o întreţinere redusă.

Comments are closed