Creare magazin online

Gentuim va aduce modele noi de genti Guess si Moschino

Gentuim va aduce modele noi de genti dama Guess si MoschinoUn nume precum Guess nu mai are nevoie de nicio introducere cu privire la fashion sau la gentile de dama pe care le veti putea cumpara prin intermediul site-ului Gentuim. Platforma Gentuim va ofera interesante modele de genti Guess la preturi corecte alaturi de produse de exceptie ale brandului Moschino.

In jur de 450 de modele de genti Guess sunt prezentate in cadrul colectiilor de accesorii selectate de catre specialistii site-ului ShopAlert, cu scopul de a fi alese si comandate online de cele mai mari iubitoare de moda. Daca veti vizita sectiunea site-ului Gentuim corespunzatoare brandului Guess, veti gasi in cadrul acestei categorii modele chic cu detalii inedite de genul animal print, decorate cu celebrul logo al acestui brand.

Pe langa gentile Guess, platforma va ofera ocazia de a admira modele de genti Moschino de dama, pe care le veti putea gasi in nuante vii de rosu sau roz, alaturi de variante de culoare bleu al caror pret poate trece de valoarea de 1000 lei. Acesta este cazul unui model de geanta Moschino care costa 1061 lei pe magazinul online respectiv, avand un logo auriu pe  fundal de culoare neagra si  avand bareta decorata cu un lant auriu de efect. Podusele din categoria de genti Moschino impletesc culorile vii si materialele cu textura speciala, pentru a oferi o colectie de exceptie persoanelor care prefera accesoriile elegante de firma.

 

Modele chic de genti marca Moschino acum pe Gentuim

Acum veti putea sa comandati din sute de modele de genti marca Moschino prin intermediul acestui site performant, platforma Gentuim oferind clientilor sai variante elegante din aceasta gama. Pretul unei genti marca Moschino de culoare rosie este de 1278 lei, respectivul accesoriu fiind prevazut cu o bareta aurie de tip lantisor.

Multe alte modele provenite de la nume mari din moda va asteapta pe Gentuim, site prin intermediul caruia veti putea comanda acum accesorii de la firma Moschino si genti Guess de o eleganta unica.

Comments are closed