Creare magazin online

Ghid pentru inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro

Rent-a-car-otopeni.ro fiind una din primele agentii de inchirieri auto din Bucuresti ofera clientilor prin acest articol cele mai bune informatii de care acestia au nevoie pentru a alege un serviciu cat mai bun. Infiintata in anul 2006 agentia Rent-a-car-otopeni.ro furnizeaza unele din cele mai bune servicii de rent a car din capitala si din aeroportul international Otopeni. Serviciile sunt oferite cu livrare gratuita in centrul orasului si in aeroportul Baneasa si Otopeni unde zilnic aterizeaza sute de turisti. Din nevoia de deplasare in mod eficient si la un pret cat mai scazut a aparut pe piata Rent-a-car-otopeni.ro care au devenit una din cele mai solicitate agentii la nivel local atat in randul turistilor straini dar si a oamenilor de afaceri interesati de masini de cea mai buna calitate. Aceasta platforma ofera in functie de perioada discounturi cat se poate de bune pentru orice client, spre exemplu clientii care au ales inchirieri auto Bucuresti si revin a doua oara la companie vor beneficia de o reducere de 20 la suta pentru urmatoarea inchiriere. Masinile din flota sunt compuse doar din modele de ultima generatie, cele mai vechi avand maxim 4 ani. In plus exista posibilitatea ca alegand inchirieri auto Bucuresti clientul sa opteze pentru asigurarea full casco, gratuit un gps si un scaun de copil plus multe alte beneficii de care se pot bucura. Numarul de clienti ai celor de la Rent-a-car-otopeni.ro este in continua crestere, zilnic fiind inregistrate peste 10 comenzi pentru diferite clase de autoturisme, cele mai solicitate modele fiind evident cele din gama economica la tarife cat se poate de bune care incep de la 8 euro pe zi, garantia de asemenea pentru aceasta gama porneste de la 70 de euro pentru toata perioada.

Cei mai pretentiosi clienti se pot orienta catre modelele mai luxoase si acestea fiind disponibile, oricare client va putea sa inchirieze o masina pentru o perioada de minim 3 zile cu posibilitatea de prelungire la cerere. Evident ca pe piata nu exista suficiente informatii legate de inchirieri masini asa ca in cele ce urmeaza vom afla cam tot ce este necesar, acest articol fiind un scurt ghid referitor la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti.

Ce inseamna si cui se adreseaza inchirieri auto Bucuresti?

Am inceput cu asta si vom spune ca aceste servicii au o vechime destul de jmare, la inceput nu erau cunoscute atat de bine deoarece se adresau doar diplomatilor si turiostilor cu potenta financiara care aterizxau in aeroportul din Otopeni. Astazi odata cu cresterea numarului de curse aeriene, au aparut datorita cerereii si firme de inchirieri auto Bucuresti care ofera servicii cat se poate de calitative si la mare cautare in randul romanilor plecati la munca in afara tarii. Perioada minima pentru care se poate inchiria o masina variaza intotdeauna in functie de politica fiecarei companii, de exemplu la Rent-a-car-otopeni.ro se pot inchiria masini si pentru cateva ore daca este solicitata inchirierea cu sofer. La acest tip de inchiriere clientul se va putea bucura linistit de pe bancheta din spate de panorama orasului, sau daca doreste sa plece la munte va putea calatorii confortabil intr-o masina de lux. Costul acestui serviciu variaza in functie de zilele solicitate dar si de tipul masinii, contravaloarea carburantului va fi suportata de client.

Ce masini au cei de la Rent-a-car-otopeni.ro in parcul de inchirieri auto Bucuresti?

Daca alegi ca partener de drum Rent-a-car-otopeni.ro prin oferta de inchirieri auto Bucuresti vei putea sa beneficiezi de o paleta cat se poate de mare de masini, de la economice la masini de ultima generatie sau chiar si gama masinilor de teren Suv Opel o masina din ce in ce mai solicitata atat pe piata achizitiilor cat si pe cea de inchiriere. Masinile de la companie se vor livra la o locatie pe care o solicita clientul in rezervare, atat in aeroport sau chiar si in orice zona din capitala, intotdeauna clientul, fiind cel mai important pentru ei va beneficia in mod gratuit de masina acolo unde solicita indiferent de ora, acestia avand un program de lucru non stop.

Ce acte sunt solicitate pentru inchirierea unei masini?

In primul rand inainte sa faci o rezervare trebuie sa te asiguri ca ai in original permisul de conducere si buletinul, acestea trebuie sa fie perfect valabile si sa le prezinti reprezentantilor de la firma de rent a car. Daca alegi sa beneficiezi de serviciile unei agentii internationale din aeroport, trebuie sa te asiguri ca ai un card, acestia nu accepta metodele de plata in numerar cum este cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro

Ce va trebuii sa platesti si cum se va calcula valoarea totala?

In momentul in care vei inchiria o masina va trebuii sa iti calculezi pretul pe zi al acesteia, in general o zi inseasmna 24 de ore asa cum se calculeaza la toate companiile de inchirieri auto din Bucuresti, ca si perioada va mentiona,m ca aceasta este de minim 3 zile in narea majoritate a cazurilor.

Ai grija la nr de km.

Chiar daca in marea majoritate a cazurilor companiile ofera km nelimitati la orice inchiriere, trebuie sa ai grija ca nu toate ofera acest serviciu, sunt si agentii care dupa ce ai parcurs un anumit numar, iti vor solicita sa platesti taxe suplimentare pentru fiecare suta de km parcursa in plus, asadar inainte sa contactezi firma de inchirieri auto Bucuresti va trebuii sa te asiguri ca ai obtinut si aceasta informatie extrem de importanta si de necesara.

Daca ajungi in scurt timp in capitala si ai nevoie de informatii mai amanuntite in legatura cu rezervarea unei masini, nu stii de unde sa alegi compania potrivita, iti recomandam Rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi locul in care vei gasi informatiile necesare, iti vei putea raspunde la toate intrebarile pe care le ai si nu uita ca vei beneficia de cotatii excelente de fiecare data si de profesionalismul si calitatea de care dau dovada angajatii de aici. Nu vei avea nici-un motiv de ingrijorare, toti clientii cu care au colaborat i-au recomandat in totdeauna ca fiind o alegere cat se poate de buna de fiecare data.

Comments are closed