Creare magazin online

GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN BARCELONA

 

Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Barcelona ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017 în diferite orașe din jurul lumii.

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVGigi Hadid - Tommy Hilfiger - Together Tour with Gigi Hadid 10H Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Barcelona a supermodelului internaţional Gigi Hadid din data de 26 septembrie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour. Urmând itinerariul turneului, Gigi va face o vizită fanilor şi influencerilor pentru a vedea modul în care aceştia reinterpretează la nivel local colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017.

Gigi a prezentat cea mai recentă colecție la magazinul TOMMY HILFIGER din bulevardul Passeig de Gràcia. Ea a întâmpinat fani locali şi influencerii Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta, care au împărtășit viziunea stilistică favorită și au oferit o reinterpretare locală colecției TommyXGigi.

Consumatorii din social media au fost invitați să încarce un scurt video inspirat de cântecul rock-and-roll favorit sau să distribuie întâlnirea lor ideală cu Gigi pentru șansa de a participa la evenimentul din magazin, care a inclus un live DJ set-up de la Gigi Vives.

Colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri şi ochelari de soare. Ţinutele celebrează pasiunea lui Tommy şi Gigi pentru muzică, stilul emblematic rock-and-roll al brandului şi îmbină atitudinea rebelă cu un twist feminin.

Colecţia TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 este disponibilă în magazinele selectate Tommy Hilfiger. Colecţia a avut premiera la show-ul interactiv TOMMYNOW, care a închis London Fashion Week în data de 19 septembrie, în iconica sală de concerte, Roundhouse. Continuând viziunea lui Tommy Hilfiger de democratizare a modei, fiecare piesă prezentată a putut fi instant achiziționată, fie în sistem retail sau en-gross, comerț online sau canalele comerciale inovative precum realitatea augmentată, chatbots şi prin cele de recunoaștere a imaginilor.

Turneul lui Gigi #TogetherTour a început la Copenhaga, Danemarca, în data de 23 septembrie, Barcelona fiind cea de-a doua oprire. #TogetherTour este o continuare a aparițiilor globale pe care le-a făcut pentru lansările anterioare ale colecţiilor TommyXGigi, când a vizitat orașe precum New York City, Berlin, Dubai, Tokyo şi Amsterdam.

Supermodelul internaţional Gigi Hadid, Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta:

Gigi Vives, Gigi Hadid, Andrea Belver, Alejandro Lillo - Tommy Hilfiger - Together Tour with Gigi Hadid 2

Gigi a purtat o bluză cropped pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017 şi pantaloni skinny fit din amestec de ţesături din lână.

Gigi Vives a purtat o rochie hanorac cu glugă şi aplicaţii de paiete, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Belen Hostalet a purtat o jachetă cropped din denim, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Alejandro Lillo a purtat un hanorac Tommy Jeans.

Aretha la Galleta a purtat o rochie din amestec de ţesături din lână alpaca, din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2017.

Prietenii și folowerii brandului sunt invitaţi să se alăture conversațiilor din social media folosind #TommyXGigi and #TogetherTour.

Comments are closed