Creare magazin online

Greseli care reduc succesul strategiilor de optimizare SEO

Optimizare SEO: Cea mai utilizată sursă de informație o reprezintă în prezent motoarele de căutare. Pentru o bună indexare și pentru a crește vizibilitatea afacerii dumneavoastră în mediul online, este bine să evitați câteva aspecte cruciale ce pot transforma optimizarea SEO într-un proces ineficient.

optimizare seo

 

Optimizare SEO: Timpul prea mare de încărcare a paginii

Majoritatea conexiunilor la Internet și a dispozitivelor folosite asigură o viteză de afișare ridicată. Totuși, navigarea din anumite zone ce nu beneficiază de o infrastructură modernă sau prin intermediul telefonului mobil în zone cu semnal scăzut, afectează simțitor atât viteza de încărcare cât și experiența utilizatorilor sau modul în care aceștia percep site-ul dumneavoastră. Se recomandă astfel păstrarea unui design cât mai simplu, evitând folosirea graficelor de înaltă rezoluție, a Flash-ului sau a elementelor complexe de dimensiuni ridicate.

Optimizarea SEO:Atenția scăzută pentru Social Media

Poate nu sunteți unul dintre cei mai mari fani ai Facebook-ului. Cu toate acestea, dacă doriți rezultate vizibile și o dezvoltare a afacerii pe care o administrați va trebui să vă adaptați la noile cerințe ale pieței. Integrarea elementelor de Social Media si Optimizare SEO în strategia dumneavoastră de marketing vă va aduce rezultate uimitoare, facilitând atât relația cu clienții cât și o creștere a poziției în rezultatele căutărilor pe Google.

Optimizarea SEO:Ignorarea preferințelor utilizatorilor

Orice design și orice conținut prezentat pe un site ce se vrea a fi unul performant, trebuie proiectat și construit în deplină concordanță cu nevoile și preferințele utilizatorilor. Deși poate părea tentantă ideea, site-ul pe care îl administrați nu este făcut pentru plăcerea proprie ci pentru clienți! Un specialist în optimizarea SEO vă poate da toate sfaturile și informațiile de care aveți nevoie pentru a putea realiza un website bun din punct de vedere al experienței utilizatorului.

Optimizarea SEO: Conținut lipsit de valoare

Nu sacrificați niciodată calitatea textelor și descrierilor de pe site în schimbul unor beneficii nesemnificative sau de scurtă durată din punct de vedere financiar. Banii investiți în serviciile unui copywriter bun vor fi răsplătiți din plin prin obținerea unui trafic ridicat, multiplicarea vânzărilor și o mai bună cunoaștere a brand-ului pe care îl promovați în rândul clienților dumneavoastră.

Optimizarea SEO: Realizarea multor link-uri într-o perioadă scurtă de timp

Adoptarea acestei strategii poate fi dăunătoare site-ului dumneavoastră! Este de preferat construirea unor legături puternice care să atragă trafic de calitate în detrimentul unui număr mare de pagini irelevante ce pot fi percepute ca o metodă de spamming. Promovarea unui conținut de calitate realizat anterior este mai benefică pentru afacere decât realizarea la foc automat a unor texte și articole lipsite de valoare.

Optimizarea SEO: Serviciile de optimizare SEO nespecializate

Deși poate părea o soluție bună, mai ales dacă bugetul nu vă permite încheierea unui contract cu o companie cunoscută, realizarea de parteneriate cu diverși indivizi de calificare îndoielnică și fără o experiență bogată în spate, poate fi dăunătoare afacerii dumneavoastră.

Optimizarea SEO este un domeniu complex cu foarte multe variabile. Evitați angajarea unor persoane îndoielnice care practic se vor specializa și vor învăța SEO experimentând diferite tehnici și strategii pe timpul, din banii și evident în defavoarea companiei dumneavoastră.

Sursa: https://www.re7consulting.com/ro/

Comments are closed