Creare magazin online

Hotel 4 stele Bucuresti

Toata lumea stie ca nivelul serviciilor in orice hotel din orice parte a lumii, depinde de clasificarea sa care poate fi sistemul european de „stele” sau sistemul de puncte asiatico-african, care a luat ca baza sistemul national indian. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim intotdeauna ca o singura lume si o clasificare general acceptata nu exista si nici nu exista vreo institutie globala care sa atribuie una sau mai multe stele. Fiecare tara are propriile sale caracteristici care disting clasificarea hotelurilor. Principalii factori ai unui hotel 4 stele Bucuresti,  sunt numarul si dimensiunea camerelor, serviciul, confortul, echipamentele din hotel etc. Certificarea hotelului Siqua 4 stele, este realizata atat la nivel national, cat si international.

Hotel 4 stele Bucuresti – Oferte si avantaje

Sistemul de stele, asa cum am mentionat deja, este utilizat in principal in tarile europene si in multe alte tari. Hotelurile de doua stele sunt hoteluri clasice cu buget mic, cu camere compacte mici sau individuale si in care nu numai ca iti poti petrece noaptea, ci poti lua si un mic dejun. Exista o versiune imbunatatita a hotelurilor de doua stele, unde oaspetii vor gasi un telefon si un TV in camera, precum si un meniu mai bogat pentru micul dejun. Insa, un hotel 4 stele Bucuresti, asa cum este Siqua, este un hotel dintr-o clasa de afaceri, care se remarca printr-un serviciu mai bun si mai divers si o gama de servicii la un pret foarte accesibil. Lista ofertelor la Hotel Siqua de 4 stele, include un mic dejun gratuit pentru minim 5 nopti pentru 2 persoane, transport gratuit catre aeroport la plecare pentru minimum 3 nopti de cazare, o noapte gratuita pentru un minimum de 7 nopti cazare in hotel. Mai mult decat atat, ti se ofera cele mai inalte servicii intr-una dintre cele mai inalte categorii de hotel.

acestui hotel de 4 stele Bucuresti

Hotel 4 stele Bucuresti – Facilitati

Hotelurile de cea mai inalta clasa sunt cele de patru stele. Nu exista multe astfel de hoteluri, iar unele dintre ele sunt cunoscute pe scara larga in afara tarii, ca locuri legendare de odihna. Nivelul de serviciu, echipamentul, bucataria restaurantului si personalul dedicat, fac ca hotelul Siqua sa fie de 4 stele. Costul unei nopti intr-un astfel de hotel este destul de accesibil. Vizitatorii acestui hotel de 4 stele Bucuresti, isi pot permite un apartament matrimonial cu o suprafata de 25 de metri patrati, cu mobilier nou modern si design unic. Hotelul de 4 stele Siqua este deservit pe tot parcursul zilei, este dotat cu facilitati, internet, depozitare bagaje si minibar. De asemenea, suprafata camerelor este mai mare decat la hotelurile de trei stele. In plus fata de baia standard cu dus si toaleta, camerele au un seif, echipamente avansate, aer conditionat si alte facilitati suplimentare, ceea ce ofera hotelului un confort special. Cladirile istorice si centrul vechi, aflate in apropierea hotelului de 4 stele,  sunt caracterizate de un stil vechi si de asemenea, de un stil contemporan in arhitectura si design. Pentru a privi orasul dintr-un unghi diferit, mergi pe jos si admira combinatia de antichitate si modernism din inima Bucurestiului.

Comments are closed