Creare magazin online

HubDesign Grand Opening – cel mai nou spatiu de design si evenimente!

Pe data de 4 Octombrie 2018, intr-o atmosfera cosmopolita, a fost inaugurat in centrul capitalei, HubDesign – spatiul de design al viitorului. Invitatii au putut admira cele mai noi colectii de design din Europa, piese de design deosebite care intregesc tabloul unui spatiu ideal.

Cum a luat nastere HubDesign? O multitudine de companii au inceput sa se preocupe mai mult de ceea ce consumatorul isi doreste, venind in intampinarea lui cu concepte unice, menite sa ii ofere cea mai mare satisfactie. Cu toate acestea, pentru a alege un element de design care sa semene cat mai mult cu asteptarile lor, oamenii vor, ca intr-un spatiu unic, sa  intalneasca, cat mai multe companii si servicii de design. HubDesign faciliteaza aceasta legatura intre companii si consumatorul final pentru ca acesta din urma sa poata lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste proiectele de design.

De asemenea, HubDesign ofera un spatiu minunat de high design, pentru evenimente corporate si de presa.

HubDesign este spatiul de design care te va face sa patrunzi intr-o lume a elegantei si perfectiunii. Fiecare element de mobilier din HubDesign contribuie la transformarea spatiului intr-un obiect al fascinatiei si admiratiei, un mic univers in care oricine se regaseste si se simte confortabil.

Participantii la lansarea oficială HubDesign, s-au bucurat de show-ul de live cooking oferit de unul dintre cei mai buni chefi din Romania, Cezar Munteanu, s-au delectat cu preparate gastronomice rafinate, muzica buna si mult networking. Un evenimet perfect si datorita companiilor KUMA si Kronospan dar si partenerilor Tchibo, Imperioso, Leonidas, Domeniul Bogdan, Mozart, Schlumberger, Moritz Eis, IDA Tv, CONFORT magazin si interior. 

Pasionatii de design, dar si cei care doresc sa organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, Bucuresti. Brand-urile prezente in HubDesign sunt 360 FurnitureAxolightDiqis, Canapelini CeramicheRefinDaikinEuphoria Kitchen Studio, Ferroluce, Gandia Blasco, GroheInnermostKuma Romania, Light SolutionsMark OliverMOOR MyHouse-TheArtof Living,  PinumQuadraTitan MarTubesZoiss Home DesignExotique

***

 

Despre HubDesign

In inima Bucurestiului, chiar aproape de zona Unirii, poti vedea de la distanta o cladire uimitoare. Moderna, minimalista, cu un design aparte, la parterul careia a luat fiinta HubDesign, un mic colt de rai. HubDesign este cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea si dragostea pentru design a dus la crearea unui spatiu aparte, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta unica celor ce ii pasesc pragul. Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit si unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, +40 722 423 223

Comments are closed