Creare magazin online

Huse iPhone XR de calitate

Dacă doriţi după un an sau doi, să vă vindeţi iPhone-ul pentru a face un upgrade la un model mai nou de exemplu, prețul obținut va fi mult mai apropiat de prețul cu care l-aţi achiziționat inițial, comparativ cu telefoanele de top de la alți producători de smartphone-uri.

Însă, pentru un preț bun, este important ca telefonul să arate impecabil: să nu prezinte zgârieturi, sticla de pe față sau spate să nu fie fisurată și să nu aibă urme de lovituri. Iar pentru a evita toate acestea cel mai bine este să optaţi pentru o husă de protectie. Magazinul online Guardo.ro va ajută cu sfaturi în privința alegerii husei potrivite.

Huse pentru iPhone XR anti-shock

Chiar dacă sunt mai subțiri și mai ușoare, display-urile sunt tot mai mari, iar asta înseamnă că dimensiunile generale sunt mul mai mari (lățime și lungime). Pentru genul acesta de situații, recomandarea noastră este utilizarea huselor anti-shock. Husele Guardo de iPhone XR sunt perfecte pentru orice situație. Aşadar, într-o astfel de husa este aproape imposibil să stricați telefonul. Bineînţeles că, aceste recomandări se pliază perfect și pentru celelalte telefoane iPhone.

Huse pentru iPhone XR slim

Pentru cei care spun că nu-și doresc o husă pentru telefon pentru că îl face prea gros, se pare că pe piață există şi variante de huse slim sau chiar ultraslim, transparente, fumurii sau colorate. Totul ține de gusturile fiecăruia. În cazul acesta protecția telefonului nu este la fel de ridicată ca cea oferită de husele anti-shock, dar în acest mod vă asigurați că nu se zgârie spatele telefonului și oferă protecție chiar și dacă îl scăpați.

Huse pentru iPhone XR tip carte

Husele tip carte sau flip cover cum mai sunt numite, sunt tot mai bine văzute în ochii cumpărătorilor și pe bună dreptate. Dacă optaţi pentru o astfel de husă, puteti renunța la folia de sticlă în favoarea uneia de silicon, care este mult mai subțire și oferă protecție împotriva zgârieturilor Unele huse tip carte pentru iPhone XR au pe interior și sloturi pentru carduri bancare, de transport în comun ceea ce face ca husa pentru iPhone XR să fie multifuncţionala. Așa ai mai puține lucruri la care să porți grijă. Unele huse oferă și opțiune de stând, adică se pliază în așa fel încât telefonul stă înclinat pe masa său birou și astfel, nu trebuie să-l așezați pe ceva pentru a urmări de exemplu un videoclip sau un conținut media.

Dacă doriți să aveți de unde alege și v-ați hotărât să achiziționați o husă iPhone XR, intrați pe Guardo.ro. Gama este atât de largă încât este imposibil să nu găsiți ceva pe placul dumneavoastră. Veți găsi și huse iPhone XR sau huse pentru modele mai vechi de iPhone.

Foliile din sticlă au şi ele importanţa lor, indiferent de tipul husei pentru care optaţi. Sunt necesare, poate nu obligatorii, dar necesare. Schimbarea unui display nu este deloc ieftină și mai mult decât atât veți mai sta și cu telefonul în service câteva zile, până este reparat. De ce să nu utilizați folii de sticlă pentru iPhone XR Sunt diferite modele, pentru că telefonul dumneavoastră să fie perfect protejat.

Comments are closed