Creare magazin online

Iata aici de ce teava ppr este un material de top

Ce este teava ppr?

Teava PPR, cunoscuta si sub denumirea de teava din polipropilena, este tipul de material cel mai des utilizat pentru diferite sisteme de instalare, deoarece are o serie de avantaje importante care il pot distinge de alte materiale din aceeasi gama.

Pentru realizarea dispozitivelor de incalzire si alimentare cu apa, tevile ppr sunt cea mai buna solutie, deoarece din multe perspective este foarte eficient si are unele caracteristici inegalabile.

Detalii generale si proprietati de baza

Asa cum am mentionat anterior, datorita calitatii bune a acestui material, a operabilitatii ridicate si a raportului bun intre calitate si pret, materiale precum teava ppr au inceput sa fie utilizate pe scara larga in instalatiile termice.
teava ppr
Exista trei tipuri de tevi PPR: simple, cu insertii din fibre compozite sau insertii din aluminiu. Materiile prime din care sunt fabricate fac parte din categoria materialelor rezistente la caldura si durabile. Mai mult, este, de asemenea, ecologic si ecologic.

Tevile PPR sunt utilizate de experti in constructii pentru instalatii de alimentare cu apa si incalzire.

Pentru instalatiile termice ingropate in podea, expertii aleg sa utilizeze tubul ppr, deoarece are o grosime mare si o rezistenta buna la presiunea exercitata pe sapa sau perete, deci nu trebuie izolata in continuare. In mod similar, in echipamentele termice conectate la sistemul de incalzire centrala, teava ppr este, de asemenea, cea mai buna solutie, deoarece are o rezistenta ridicata la corozivii care se gasesc in apa.

Economisesti inteligent cu acest tip de tevi PPR

Daca vorbim despre costuri, atunci pentru doua instalatii similare, una realizata din tevi de tip ppr si cealalta din cupru, ar trebui sa stiti ca un dispozitiv fabricat din ppr este cu 20% mai ieftin. In plus, la acest procent se adauga costul suplimentar pentru conductele de cupru de lipit, si anume: indepartarea pastelor de lipit, a stanului si a buteliilor de gaz.

Eficienta asigurata de conductele ppr este, de asemenea, mult mai buna, deoarece nu pierd caldura pe drum, deci coeficientul de transfer de caldura este foarte scazut in comparatie cu cuprul. Un alt avantaj important oferit de tevile ppr este faptul ca, datorita procesului de curatare a echipamentelor din sistemul de incalzire centrala, este foarte rezistent la coroziunea chimica in majoritatea cazurilor.

Comments are closed