Creare magazin online

Iata cum sa procedezi daca vrei sa ti se elibereze fisa auto

Informatii generale despre fisa auto

Cu cativa ani in urma, trebuia sa astepti multe zile la rand pentru a obtine permisul auto.

Este necesar sa stati la ghiseu cateva ore si trebuie sa vizitati medici de diferite specialitati din tot orasul. Din fericire, acest proces este acum simplificat. Persoanele care doresc sa obtina o noua fisa auto valabila pot acum obtine inregistrari medicale intr-un singur sens.
fisa auto
Acest certificat poate fi eliberat numai de o clinica medicala autorizata. O astfel de clinica este clinica medicala Romgermed din Bucuresti. Fisa auto medicala a permisului de sofer arata capacitatea unei persoane de a conduce o masina din perspectiva medicala si psihologic.

Exista o lista cu actele necesare pentru elbirarea fisei

Acest certificat poate fi eliberat numai de o clinica medicala autorizata. Fisa auto medicala a permisului de sofer arata capacitatea unei persoane de a conduce vehiculul din perspectiva medicala si psihologic.

-Fise scolare – numai pentru persoanele care merg la scoala de soferi;

-actul de identitate – buletinul;

-Un certificat eliberat de medicul de familie, care sa ateste ca solicitantul este potrivit pentru conducere (sau scrisoarea initiala eliberata de un medic de familie cu o fisa medicala a permisului de conducere la cat B), daca pacientul este mentionat ca avand o boala cronica in fisa medicului de familie)

-Ochelari-daca este cazul.

Ai grija! Aveti nevoie de fisa medicala numai daca doriti sa obtineti un nou permis, mai exact, doar pentru a schimba expirarea sau pentru a obtine un npu termen pt permisul dvs.

Exista si cazuri cand nu ai nevoie de aceste documente!

In urmatoarele cazuri, nu aveti nevoie de fisa auto:

  • Cand licenta a fost furata;
  • Daca licenta este deteriorata;
  • perioada in care s-a pierdut licenta;
  • Daca detinatorul permisului de conducere a fost redenumit.

Unde trebuie sa apelezi pentru fise auto?

Clinica Medicala Romgermed elibereaza Fisa Auto pentru tine in doar cateva momente!!!

Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la clinica cu documentele enumerate mai sus, sa parcurgi examinarile si sa astepti eliberarea documentului care atesta ca esti apt pentru condus!

Lasa-te pe mana medicilor profesionisti si iti dorim drumuri liine, fara incidente!

Comments are closed