Creare magazin online

Impachetari in tunel no cellulite – o metoda inovatoare de a slabi

Ce este un tunel no cellulite?

Centrele de remodelare corporala inceara sa introduca in programele lor cele mai bune si eficinete metode si cea mai recenta este cea a impachetarilor in tunel no cellulite.

Aceasta este o metoda foarte eficienta pentru femeile care vor sa scpe de celulita si de tesutul adipos suparator.

Este evident faptul ca femeile recurg la astfel de metode de remodelare din diferite motive. De obicei, unele dintre reprezentantele sexului frumos nu pot slabi pe cai naturale precum miscarea si dietele si apeleaza la remodelarea corporala.
tunel no cellulite

Tehnologia tunelelor no cellulite. Cum functioneaza lumina infrarosie?

Tehnologia utilizata de impachetarile in tunel infrarosu aduce de la sine cateva beneficii care sigur te vor incanta. Aici putem aminti o piele mult mai sanatoasa si o recuperare mai rapida dupa depunerea unui efort intens.

Deci cum functioneaza de fapt aceste imapchetari? Cercetatorii si specialistii au declarat ca razele din acest tunel no cellulite actioneaza direct asupra adipocitelor. Aceste adipocite sunt acele celule care stocheaza grimea in organismul nostru.

Asadar prin aceste raze se slabeste in mod eficient. Un alt lucru interesant este ceea ce releva studiul realizat in anul 2012 si publicat in International Journal of Endocrinology cu privire la efectele  benefice ale acestei impachetari, si anume ca reduce de asemena si senzatia de foame.

Beneficii ale impachetarilor in tunel infrarosu

Este evident faptul ca  toate metodele de remodelare corporala au multe beneficii, dar iate-le pe cele care apartin procedurii de impachetari in tunel no cellulite:

  • Nu toate pocedurile au acelasi efect, dar la aceste impachetari vei vedea rezultate chiar dupa prima sedinta;
  • Eficacitatea drenajului dumneavoastra limfatic va fi clar imbunatatita;
  • Celulita va fi redusa cu mare usurinta;
  • Silueta dumneavoastra va suferi modicicari foarte sesizabile, in sensul bun evident;
  • Musculatura dumneavoastra va fi imbunatatita si veti avea o rezistenta fizica ridicata.

Aceste sedinte de impachetari in tunel no cellulite cu infrarosu se gasesc la un pret foarte bun in centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. De asemenea, acest centru este renumit pentru personalul  foarte bine pregatit si pentru serviciile de calitate.

Aici puteti gasi si tratamente anticelulitice naturale precum masajul anticelulitic dar si alte proceduri celebre precum criolipoliza, refelexoterapia, ultrasunete, drenaj limfatic, presoterapie, electrostimulare si radiofrecventa.

Apeleaza acum la serviciile lor si lasa-te rasfatata de cei mai bun specialisti din oras!

Comments are closed