Creare magazin online

Importanta unui UPS pentru calculatoare

UPS pentru calculatoareTimpul este pretios pentru orice afacere. Iar timpul pierdut costa foarte mult. Este vorba, aici de timpul pierdut cat timp exista intreruperi de curent electric din cauza retelei, intr-o companie care opereaza, in majoritatea timpului, pe calculatoare. Stim ca acestea se opresc instantaneu atunci cand nu mai sunt alimentate cu curent electric. Ca sa nu mai spunem ca este esential sa retii datele care s-au pierdut, ca sa stii ce anume ai de refacut.

Toate acestea sunt lucruri foarte neplacute si care costa mult, poate chiar foarte mult. Pentru a evita o astfel de situatie trebuie doar sa achizitionezi un UPS pentru calculatoare aici. Cel putin un UPS, pentru ca unul sustine un numar mai mare de calculatoare, insa pentru un numar foarte mare de calculatoare trebuie sa te gandesti la mai multe UPS-uri sau un UPS cu o capacitate suficient de mare pentru toate.

Ce face, mai exact, un UPS pentru calculatoare? Ei bine, acesta preia sarcina de alimentare a acestor calculatoare cu energie electrica, pentru a continua sa functioneze inca o perioada de timp. Cum face acest lucru? In timpul in care reteaua de energie electrica functioneaza fara probleme, acesta preia si stocheaza energie in acumulatori, pentru ca mai apoi sa o transfere calculatoarelor conectate la acesta, in momentul in care reteaua nu mai ofera energie electrica. Acest lucru se intampla aproape instantaneu, motiv pentru care niciun calculator nu va suferi o inchidere prematura.

Asta inseamna sa iti asiguri informatiile pentru un timp suficient de lung pentru a remedia problema retelei. Atentie! Pentru asta trebuie sa se aleaga un UPS cu o capacitate destul de mare pentru a putea realiza acest lucru. Calculati, in principiu, care este perioada pentru care se intrerupe alimentarea cu energie electrica atunci cand se intampla, cantitatea de energie electrica pe care o consuma toate calculatoarele pe care doriti sa le asigurati, si veti sti care UPS este potrivit pentru voi. Este mai bine sa alegi un UPS care sa asigure mai multa energie decat prea putina.

Puteti alege din magazinul E-Acumulatori dintr-o varietate mare de UPS-uri, care mai de care mai performante. De asemenea, puteti alege UPS-ul in functie de producator, daca aveti o mai mare incredere in unul dintre urmatorii: APC, Cyber Power, Eaton, Esispower, Powerwalker sau Tuncmatik. Alegeti o asigurare in plus pentru afacerea si datele voastre. Cumparati acum UPS pentru calculatoare!

Comments are closed