Creare magazin online

Încălțămintea potrivită pentru barbati

Poate fi dificil să găsești perechea potrivita de încălțăminte pentru bărbați. Cu atât de multe culori și stiluri din care poți  alege, de multe ori nu știi de unde să începi această căutare. Pantofii negri sunt o opțiune de stil versatilă la care mulți bărbați recurg , deoarece se bazează pe faptul că negrul merge cu o mulțime de alegeri vestimentare. În timp ce pantofii de culoare maro sau albastru  marin devin din ce în ce mai populari și sunt în  trend, pantofii  negri rămân  favoriții bărbăților datorită naturii lor familiare.Tenisi Tommy Hilfiger

În zilele noastre, însă, achiziționarea unei perechi de pantofi negri nu este la fel de simplă, deoarece mai multe stiluri de pantofi bărbătești înseamnă  mai multe opțiuni de a alege. Acest lucru poate fi destul de descurajator,  de aceea am adunat câteva dintre regulile care alcătuiesc un ghid de stil pentru omul modern în ceea ce privește încălțămintea.

Când trebuie să purtați pantofii negri?

Poți purta pantofi negri pe tot parcursul anului  de aceea ei trebuie să regăsească în dulapul oricărui bărbat. Dacă vă gândiți să purtați pantofi negri, totuși trebuie să verificați întotdeauna că stilul este potrivit pentru ocazie. Pantofii bărbătești vin în două categorii, casual și eleganți. Cu toate acestea, există multe variații în cadrul fiecărei categorii, astfel, vom  începe prin a descrie diferitele tipuri de pantofi din care puteți alege..

Pantofii casual

Pantofii casual pot varia de la cei din canvas (pânză)  la pantofi stil loafers. Din gama de încălțăminte pentru bărbați, aceștia arată mai puțin formal și sunt mai confortabili. Există patru tipuri principale de pantofi casual cu care ar trebui să fiți familiarizați:

Pantofii loafers sunt un tip de pantof cu tălpi de cauciuc și o împletitură țesută în jurul formei pantofului. Aceștia au fost inițial concepuți pentru oamenii care lucrează pe punte, dar datorită popularității tendințelor nautice, în curând a devenit un element popular de modă pentru bărbați. Loafers sunt ușor de încălțat, cu fante de fiecare parte a limbii, (asta justifică accesul ușor) și au partea din față rotunjită. Sunt realizați din piele și sunt adesea simpli, dar pot include și decorații precum curelele. .

Mocassinii sunt foarte asemănătoari cu loafers în stilul de alunecare a piciorului la încălțare. Diferența esențială este că mocassinii sunt fabricați dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele de căprioară, și că ei pot avea dantelă sau desene aplicate. Au de asemenea, călcâiul plat, în vreme ce loaferii pot avea un toc micuț.

“Dress shoes” sau pantofii mai eleganți

Aceștia sunt varianta mai sofisticată și sunt de obicei din piele. Sunt genul de apntofi pe care trebuie să îi lustruiești și în cazul cărora trebuie să te asiguri că sunt bine păstrați.Există stiluri diferite de “dress shoes”:

Pantofii Oxford sunt pantofi din piele, cu șireturi, cu un vârf ascuțit și un călcâi ușor. Datorită sistemului cu șireturi aceștia pot fi destul de înguști.

Pantofii Derby sunt adesea confundați cu pantofii Oxford, deoarece sunt foarte asemănătoari în ceea ce privește designul. Diferența cheie este însă că pantofii de derby sunt concepuți mai puțin înguti și au un sistem deschis de șireturi.

Bocancii de bărbați Chelsea au o zonă de alunecare minimă în zona gleznei și au design de cizmuliță cu vârf rotund și călcâi cu toc mic.

În timp ce pantofii casual se pot purta, așa cum o spune și numele, în viața de zi cu zi, pantofii eleganți ar trebui purtați la ocazii precum nunți sau alte evenimente care impugn un stil elegant.

Comments are closed