Creare magazin online

inchiriaza o masina 4×4

Ce ar putea fi mai interesant decat sa mergi toamna pe drumuri inguste de munte sau pe drum de tara cu o masina cu tractiune 4×4 ? Francrocar Rent a Car ofera spre inchiriere o gama larga de vehicule cu tractiune integrala . Cu cutie manuala sau automata , cu 5 sau 7 locuri , veti gasi la Francrocar masina dupa dorintele si posibilitatile fiecaruia .

Pentru un buget redus , Francrocar va propune SUV din gama Mitsubishi : modelul ASX cu cutie manuala .

Usor de condus , diesel , cu consum redus atat in oras cat si la drum lung , Mitsubishi ASX iti ofera confort si siguranta .

Pentru familiile numeroase sau pentru cei cu multe bagaje , Francrocar va propune din gama Chevrolet : modelul Captiva  cu cutie automata . Chiar daca sunt folosite cele 7 scaune , confortul din interior si dimensiunile generoase , vor face calatoria placuta atat pentru sofer cat si pentru ceilalti calatori cu Chevrolet Captiva .

Daca va doriti mai mult confort si putere , Francrocar dispune din gama de lux de Mercedes ML cu cutie automata . Fiabil , silentios , cu optiuni care sporesc confortul calatorilor .

Nu ezitati ! Veti gasi la Francrocar modelul adaptat nevoilor si bugetului vostru http://www.francrocar.ro/

Modelele propuse de Francrocar spre inchiriere vor fi partenerul vostru ideal in calatoria prin Romania si in plus  partenerii fideli au  reduceri semnificative .

Comments are closed