Creare magazin online

Inchirierea pe termen mediu

Ce este inchirierea pe termen mediu ?

Inchirierea pe termen mediu este o perioada de inchiriere mai mare de 30 de zile , fara angajament de timp , cu o  flexibilitate totala , in care clientul poate modifica durata de inchiriere a masinii in functie de necesitate.

Nevoile noastre se schimba continuu : fie ca familia se mareste , fie ca drumurile noastre se schimba , avand perioade cand avem nevoie de o masina de oras , mica , compacta cu care sa ne putem strecura cu usurinta pe stradutele inguste sau sa  gasim cu usurinta un loc de parcare .Contractul de inchiriere pe termen mediu , permite clientului sa schimbe autoturismul in functie de nevoi sau chiar in functie de prêt Atunci cand dispunem de un buget mai mare si dorim o masina de lux care sa ne reprezinte , sau daca dorim o masina de familie (  gen Opel Zafira ) sau in perioadele de criza cand toate lumea are un buget mic pentru deplasare , un contract pe termen mediu permite schimbarea autoturismului si adaptarea la nevoile clientului .

Acest tip de contract iti permite sa fii in permanenta in posesia celui mai nou model de autoturism din gama dorita , deoarece majoritatea firmelor de rent a car isi reinnoiesc in pemanenta parcul auto .

Folosind o masina inchiriata ,grija cu asigurarile obligatorii si facultative , cu rovigneta , cu reviziile si ITP , cu schimbul de cauciucuri vara/iarna dispare , toate acestea  fiind in responsabilitatea firmei de rent a car . Atunci cand pleci in concediu cu avionul , masina poate ramane in parcarea firmei de rent a car , iar tie nu iti ramane decat sa te bucuri de o vacanta  fara griji .

Nevoile voastre evolueaza , vehiculul vostru deasemeni . Inchirierea pe termen mediu  este o alternativa veritabil la contractul de leasing .

Comments are closed