Creare magazin online

Inchirierea unei masini pe termen lung sau leasing ?

Desi  activitatea de leasing si cea de rent a car sunt asemanatoare , veti vedea ca inchirierea unei masini  pe termen lung este mult  mai avantajoasa decat un leasing .

Inchirierea unei masini se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice .

Preturile pe termen lung  la societatile de rent a car , sunt negociabile  si includ : asigurariea obligatorie si facultativa,taxe de drum, revizii tehnice , ITP , impozit . La societatile de leasing toate acestea sunt adaugate in plus pe factura .

Schimbul de cauciucuri ( vara/iarna ) este in sarcina societatii de rent a car .Clientul nu-si bate capul cu  depozitarea  anvelopelor sau mersul la vulcanizare .

In incercarea de a atrage clienti , firmele de rent a car isi diversifica permanent parcul auto , atat cu marci noi , cat si cu modele diversificate , pentru toate tipurile de clienti si bugete diferite.

Firma de rent a car poate accepta pe perioada colaborarii schimbarea masinii ( de ex masina 4×4

in perioada de iarna si masina din clasa compacta in restul anului , sau un microbuz cu 8 locuri

atunci cand pleci cu prietenii in vacanta ).

Perioada de inchiriere este si ea flexibila , societatea de rent a car se adapteaza nevoilor tale , fara a te obliga la un contract ferm pe 3 sau 4 ani .                                                                                                                     Acestea sunt numai cateva avantaje pe care le ofera activitatea de rent a car clientilor .

Comments are closed