Creare magazin online

Informatii complete despre curs auditor extern numai aici

Informatii generale despre curs auditor extern | ce presupune?

Daca va aflati in cautarea unui viitor loc de munca in sistemul de management al calitatii, v-ar fi util sa stiti ca puteti ocupa un astfel de loc intr-un timp relativ destul de scurt si destul de usor daca va pregatiti in cadrul unui curs auditor extern.

Diferenta dintre auditorii interni si cei externi este ca cei interni sunt angajati direct in cadrul unei organizatii, pe cand auditorii externi sunt consultanti terti care se ocupa de examinarea inregistrarilor financiare ale companiei in mod independent.
curs auditor extern
Astfel, in confrmitate cu legilea actuale destinate valorilor mobiliare si burselor, societatile care sunt cotate la bursa trebuie sa se consulte in mod obligatoriu cu un profesionist care a absolvit in trecut un curs auditor extern.

Ce abilitati vei deprinde in urma unui curs de auditor intern?

Legat de informatiile anterioare, cu toate acestea, trebuie sa stiti insa ca toti cei care au urmat un curs de auditor intern folosesc o abordare sistematica si disciplinata pentru a evalua si a furniza servicii de asigurare prin urmatoarele abordari:

  •     Analizarea operatiunilor;
  •     Evaluarea conformitatii;
  •     Recomandarea controalelor;
  •     Asigurarea garantiilor;

Cei de la Training Professionals isi propun sa furnizeze informatiile teoretice si practice intr-o maniera utila invatarii, necesara auditarii sistemelor de management, inclusiv principiile de auditare, programul de audit si efectuarea auditului conform standardului ISO 9001:2015.

Abilitati si informatii desprinse in urma acestui curs

In cazul in care nu stiati deja, persoanele care au finalizat un curs auditor extern sunt numie de catre actionarii corporativi. Din acest motiv, principala intentie este de a examina cu atentie validitatea inregistrarilor financiare ale organizatiei pentru care se fac verificatile.

Astfel, la fel ca auditorii interni, auditorii externi vor discuta despre cartile contabile, despre salarizare, despre inregistrarile de cumparare si de alte rapoarte financiare pentru a detecta eventualele probleme.

Din acest motiv, cunoasterea organizatiei si a operatiunilor acesteia se stabilesc, mai întai, in vederea planificarii auditului. Ulterior, este de datoria lor sa determine daca societatea respecta in mod corect principiile contabile general acceptate de legine in vigoare.

Asadar, principala responsabilitate a persoanelor care obtin postul dupa terminarea unui curs auditor extern este gasirea denaturarilor financiare din cauza erorilor, a fraudei sau chiar a deturnarii de fonduri. In acest fel, dupa efectuarea testelor, auditorii externi pregatesc rapoarte detaliate si impartiale privind etica corporativa pentru directorii de conducere.

Comments are closed