Creare magazin online

Informatii generale si intrebuintari ale teava rotunda trasa

Atunci cand te gandesti la gama de materiale de constructii pe care sa le folosesti exista o mare varietate pe piata din care sa alegi. Dar exista anumite materiale care ies in evidente, printre acestea numarandu-se si tevile rotunde trase.

Atat specialistii in domeniul constructiilor, cat si persoanele care nu sunt in acest domeniu apreciaza acest material. Motivul principal fiind acela ca tevile rotunde trase detin o serie de caracteristici care sunt extrem de cautate pe aceasta piata.
teava rotunda trasa
Despre proprietatile acestui material si modul de folosire a acestui material se va discuta in randurile ce urmeaza.

Haideti sa vedem ce caracteristici speciale are o teava rotunda trasa?

Capacitatea ridicata pe care teava rotunda trasa este poate primul element pe care specialistii il iau in calcul atunci cand aleg sa utilizeze acest tip special de teava.

La fel, si faptul ca teava rotunda trasa nu prezinta puncte de sudura este unul dintre lucrurile care face ca teava rotunda trasa sa aiba o rezistenta extrem de ridicata pe absolut intreaba sa lungime.

Rezistenta ajuta constructorii ca atunci cand calculeaza rezistenta la presiunie, acesta sa fie un calcul corect, deoarece calitatea sudurii nu trebuie luata deloc in calcul. Desi teava rotunda are un pret un pic mai piperat fata de alte tipuri de teava, trebuie sa stii ca aceasta capacitate de a rezista la presiuni foarte mari nu o sa o gasesti la niciun alt tip de teava.

Cele mai importante proiecte care se realizeaza eficient cu acest material

Toate aceste calitati despre care am vorbit aici fac ca teava rotunda trasa sa fie materialul eficient pentru diverse proiecte, precum constructia de nave maritime, conducte pentru transportul fluidelor si gazelor, platforme petroliere, recipiente aflate sub presiuni mari si asa mai departe.

Mai mult decat atat, aceasta mai este folosita si in domeniul constructiilor metalice ca element de structura, atunci cand este nevoie de o rezistenta mecanica superioara.

Comments are closed