Creare magazin online

Informatii utile cu privire la plasa sudata

Daca ar fi sa plasam plasa sudata in anumit tipare de categorii primele doua care ne-ar veni in cap este categoria materialelor de constructii si cea a produselor provenite din industria metalurgica. Intrebuintarea principala a acestui material este de a arma beton din componenta unor structuri de rezistenta adaugand un plus de stabilitate considerabil.

Ea este folosita in general in construirea peretilor si a suprafetelor plane sau curbe care sunt expuse unor presiuni suplimentare fata de alte astfel de structuri.

plasa sudata

Cum actioneaza plasa sudata atunci cand este implementata?

Pe scurt, plasa sudata are rol de liant in compozitia unei suprafete contribuind astfel de la cresterea rezistentei si elasticitatii ansamblului per total. In ceea ce priveste modul si cazurile in care aceasta poate fi folosita, ei bine, ea poate fi aplicata atat in cazul constructiilor actuale care au nevoie de stabilitate cat si in cazul proiectelor care inca nu au luat amploare insa se doresc a fi unele trainice si sigure din punct de vedere al rezistentei.

Plasa sudata face parte din acea categorie a materialelor de constructii care nu necesita niciun fel de etapa preliminara inainte de a fi utilizata. Ea este aplicata direct pe suprafata unde se doreste o stabilitate in plus si prin intermediul unor dibluri si distantieri este asezata asa cum trebuie.

A doua etapa consta in umplerea ochiurilor formate cu beton pana cand toata plasa este acoperita uniform.

Detalii tehnice cu privire la acest produs din clasa metalurgicelor

Per ansamnlu, plasa este rezultatul unor fire de metal impletite si sudate intre ele in puncte bine determinate pentru a crea un model. Ochiurile formate prin sudarea firelor care sunt perpendiculare unele pe celelalte.

Mai explicit, acest material folosit ca si liant pentru intarirea suprafetelor, face din acestea structuri mai stabile si rezistente atunci cand sunt supuse unor forte neobsnuite de tractiune si de alungire.

Cum transportam si unde depozitam plasa sudata?

In ceea ce priveste transportul, atata timp cat nu intra in contact cu apa, ea poate fi transportata in orice conditii si in orice vehicul care poate sustine volum acestora. De asemenea, faptul ca plasa sudata nu este foarte grea, permite sa fie transportata cu usurinta de catre 1-2 persoane.

Atunci cand vorbim despre depozitarea acesteia, lucrurile se complica putin. Expertii recomanda ca acest lucru sa se faca de preferat pe paleti daca nu pe suprafete din beton. Ei mai spun ca sub nicio forma nu trebuiesc lasate direct pe pamant sau in pozitie orizontala.

Comments are closed