Creare magazin online

Intersectarea gandurilor cu universul

Sunt momente in viata cand se pot produce anumite modificari la nivel mental, spiritual, cat si emotional. Avem foarte multe dileme cu privire la complexitatea creierului uman. Unele dintre acestea ar fi:

Cel dintai: gandul sau cuvantul?

Creierul nostru primeste anumite mesaje din univers, pe care le interpreteaza si da nastere gandurilor. Din aceasta succesiune de ganduri noi ne formulam cuvintele cu care sa ne exprimam.

Care este mai mare: viteza luminii sau a gandului?

Auzim in diverse contexte ca se vorbeste despre viteza luminii, insa nu stim viteza unui gand. Viteza gandului nu poate fi masurata, ea este nelimitata si are capacitatea de a calatori oriunde (in orice imprejurare) si oricand. Gandul intrece lumina in viteza. In timp ce lumina calatoreste cu circa 300.000 de kilometri pe secunda, gandurile ajung practic instantaneu la locul de destinatie.

Care sunt limitele conexiunii neuronale?

Cea mai misterioasa componenta a corpului este creierul. Stim despre creier ca este un organ complex ce permite conexiunea intre doua spatii (real si spiritual).
Gandul este format din contopirea mai multor legaturi neuronale. Gandurile apar in functie de activitatea cerebrala si starea de spirit.

citeste mai mult aici

Comments are closed