Creare magazin online

Invatati sa… va invingeti proasta dispozitie cantand sub dus

Invatati sa… va invingeti proasta dispozitie cantand sub dus

Nu v-ati trezit niciodata furiosi pe intreaga lume? Pe prietenul(prietena) vostru(a)? Sau, mai rau, pe vecinul vostru? Nu vi s-a parut niciodata ca viata este nasoala… lunea dimineata la ora 6,55? S-a sfarsit cu toate acestea! Iata un mijloc simplu, desi matinal, sa fiti fericiti inca de la primele ore ale diminetii. Cantati la dus si viata va merge in ritm de swing.

Inainte de a incepe… „Muzica indulceste obiceiurile”, se stie, atunci de ce sa nu ne folosim de aceasta si sa nu devina un principiu de viata? Tuturor acelora pentru care zgomotele diminetii sunt o sursa de neplaceri, sa le dovedim contrariul. Cantecul si Muzica sunt niste parghii puternice care ne permit sa ne ridicam in orice imprejurare. In ce priveste partea materiala, este foarte complicat: nu aveti nevoie decat de un dus si de un glas in perfecta stare de functionare. Cat timp puteti consacra acestei practici? Voi hotarati, in functie de dorintele voastre si de rzistenta celor din jur puteti alege intre simplul refren si concert. Atentie, totusi, la consumul de apa. Nu uitati nici de ora, pentru ca savurand placerea de a face vocalize, ati putea risca sa fifi in intarziere, ceea ce ar fi totusi daunator moralului vostru.., Atunci? Sunteti gata, dati-i drumul, cantati!

 

Trezirea si drumul pana la dus La inceput, era caldura pilotei voastre, iar apoi a venit momentul fatal al trezirii. Opriti ceasul desteptator si rezistati dorintei de a-I arunca de peretele cel mai apropiat. Cu siguranta va va mai putea servi si alta data. lasati sa treaca mult timp de la trezire la sculare. Cu cat intarziati mai mult ora decolarii, cu atat mai putin timp veti avea sa va ocupati de voi, si veti fi cu atat mai morocanosi si mai enervati. De altfel, riscati sa adormiti din nou.

Aboliti orice gand constructiv inainte de a simti primele picaturi salvatoare pe minunatul vostru corp. Este foarte important sa va simtiti frumosi inca de dimineata, asa ca nu negati acest adjectiv atribuit corpului vostru. Daca sunteti totusi agenti secreti, puteti incerca sa fiti o0erationali putin mai repede. Nu iese James Bond intotdeauna proaspat dupa noptile cele mai pasionale?

Iritrati la dus cu un pas hotarat. Testati temperatura apei. Sa va frigeti sau sa inghetati ar fi fa’tal bunei derulari a intregului proces de intrare in forma.

Incalziti-va vocea sub dus Acum, ca sunteti sub dus, destindeti-va si incalziti-va. Apa este calda, incepeti sa va simtiti bine. Fixati manerul dusului. Inchideti ochii, muschii vostri se incalzesc si orice muschi, coardele voastre vocale trebuie sa fie incalzite. Aprindeti focul la ceea ce va face din aceasta zi una frumoasa, una chiar extraordinara. Vom spune, deci, ca trebuie sa „toarceti” sub dus.

Comments are closed