Creare magazin online

Iti plac pantofii cu toc, dar te dor picioarele?

E atat de greu sa gasesti pantofi cu toc comozi. Daca esti scunda si vrei sa porti tocuri pentru a contracara statura mica, aceasta poate fi una din marile probleme cu care te confrunti daca vrei sa fii mereu la moda. Simti ca nu poti trai fara tocuri, dar dupa ce poti pantofi cu toc te dor picioarele? Citeste mai departe cateva sfaturi care te pot ajuta in acest sens.

Nimic nu este mai sexy ca o pereche de pantofi cu toc inalt – daca poti sa stai pe ei. Adesea pare ca, cei mai frumosi pantofi sunt si cei mai dificil de purtat. Cu cat tocul este mai inalt si cu cat calcaiul este mai ingust, cu atat mai rau pentru picioarele tale.

Conform sondajelor realizate de Asociatia Medicala Podiatrica din SUA, aproape 50% dintre femei poarta tocuri inalte. Acelasi sondaj insa arata ca 71% dintre aceste femei acuza des dureri de picioare sau diverse alte indispuneri.

Si totusi ce inseamna pantofi cu toc inalt? Potrivit Gucci si Jimmy Choo pantofii cu toc jos au mai putin de 6.4 cm, cei midi au intre 6.4 si 8.9 cm. Ce este peste 8.9 cm sunt considerati pantofi cu toc inalt.

Cand incalti un pantof cu toc inalt greutatea se distribuie spre partea din fata. Pentru a compensa acest lucru, genunchii si soldurile se inclina inainte si spatele se hiperextinde pentru a putea contrabalansa.

Acest lucru explica durerea si disconfortul pe care le simtim atunci cand purtam tocuri pentru o perioada indelungata de timp. Totusi tocurile inalte fac parte din viata noastra si nu putem trai fara ele daca vrem sa aratam bine. Sunt ocazii cand pur si simplu pantofii cu toc inalt te ajuta sa stralucesti. Exista totusi modalitati de a reduce si chiar a elimina aceste dureri cumplite de picioare?

Primul lucru este sa te asiguri ca porti marimea potrivita sa te simti cat mai natural in pantofi pe care ii porti

Acesta este un lucru de baza daca vrei sa te simti confortabil intr-o pereche de pantofi cu toc. Desigur, stii ce marime porti la pantofi, dar stii ca aceasta se poate schimba?
Exista numeroase motive pentru care marimea la pantofi se poate schimba pe durata vietii. Unul din lucruri este pierderea sau cresterea in greutate. Altul este nasterea unui copil. In fine, pe masura ce inaintezi in varsta forma si marimea piciorului se pot modifica. Prin urmare, asigura-te ca porti marimea potrivita atunci cand incalti pantofi cu toc.

Comments are closed