Creare magazin online

Joacă Vs. Exerciții: Încurajarea copiilor la mișcare și distracție

Aerul proaspăt și mișcarea sunt vitale pentru bunăstarea și creșterea copiilor, totuși anumite jocuri sunt, de asemenea, cheia educației și dezvoltării abilităților sociale. Este important pentru copii să participe la joacă și exerciții, cu toate acestea, care dintre cele două sunt mai recomandate pentru menținerea mentală și fizică a copiilor?

Este jocul cheia succesului?
Studiile ne arată că jocul este incredibil de benefic pentru ca cei mici să învețe și să dezvolte abilități, dar este și un mijloc de exercițiu fizic? Absolut! Jocul copiilor încurajează creativitatea, precum și dezvoltarea emoțională și fizică. Jocul structurat pentru copiii dvs. poate include jocuri de rol sau jocuri cu bile și frisbee. Permiterea copiilor dvs. să se joace în aer liber, în special la locurile de joacă, va încuraja de asemenea mișcarea. Orice joc jucat în aer liber va promova un stil de viață activ și va testa limitele fizice!

Câștigă exercițiile primul loc?
Exercițiile fizice pot fi adesea considerate o povara pe măsură ce îmbătrânim, deci este important să vă asigurați că mișcarea și exercițiile pentru copii sunt distractive. Acest lucru va încuraja dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase, iar copiii dvs. vor fi mai dispuși să participe la exerciții fizice voluntare pe măsură ce îmbătrânesc. Exercițiile regulate vor aduce beneficii copiilor dvs. prin construirea mușchilor și oaselor puternice, ajutând la controlul greutății, scăderea riscului de apariție a diabetului de tip 2 și eliberarea endorfinelor pentru o mentalitate sănătoasă. Formele de exercițiu pe care le puteți face cu copiii dvs. includ mersul pe bicicletă, jocuri cu mingea, dans sau curse cu obstacole. Organizarea unor activități fizice exigențe va forma abilitățile atletice ale copilului dumneavoastră.

Ce este cel mai bun pentru sănătate?
Deci, ce este mai bine pentru copiii dvs? Suntem de părere că cea mai bună soluție este combinarea celor două! Jocul și exercițiile merg mână în mână, mai ales pentru copii. Este important să vă asigurați că asociați exercițiile cu distracția de la o vârstă fragedă. Găsiți activități fizice pentru copii care sunt plăcute, mai degrabă decât excesiv de obositoare, și oferiți-le mici recompense.
Combinarea timpului de joc cu exercițiile fizice este extrem de benefică pentru învățare, abilități sociale și fitness pentru copii. Mergeți în aer liber și distrați-vă cu copiii dvs! Promovați distracția și fitness-ul pentru întreaga familie!

Comments are closed