Creare magazin online

Jocurile de biliard pot fi gasite si online, gratis

Esti un impatimit al biliardului, insa nu ai posibilitatea sa mergi de fiecare data cand iti doresti la o sala de joc? Nu-i nimic, pentru ca jocurile cu biliard pot fi jucate si in mediul online. Este un mod placut de distractie,fara sa fie nevoie sa te deplasezi de acasa.Jocul de biliard este unul clasic, cu reguli nu tocmai complicate, pe care il poate juca oricine. Este distractiv si nu te plictisesti niciodata. Si in varianta online, ca si in cea clasica, se joaca cu tacul si cu bilele. Bineinteles la masa clasica de biliard!

 Exista mai multe variante ale jocurilor

 Jocurile de biliard, cum de exemplu pot fi gasite pe jocuri.clopotel.ro, sunt disponbile in mai multe variante. Poti sa joci la dublu sau biliard simplu, nu ai nevoie decat de un desktop sau de un laptop, totul este foarte simplu.Ca sa manevrezi tacul de biliard ai nevoie de mouse. Trebuie sa tii degetul apasat pe butonul mouse-ului ca sa reglezi directia si forta cu care vrei sa lovesti bila, astfel incat aceasta sa ajunga unde trebuie, iar cat mai multe dintre bilele cu care joci tu sa ajunga in buzunarul mesei de biliard. Biliard online poti sa joci si cu mai multi prieteni, regulile sunt aceleasi.

 Comoditate la maxim

Jocul de biliard online te introduce in atmosfera exact ca un joc clasic, totul este trait la maximum, exact ca si in cazul jocurilor de biliard care sunt jucate intr-un club. Este adevarat ca nu simti tacul sau nu auzi sunetul bilelor, insa ai parte de comoditatea de a sta in propriul fotoliu si de a te juca jocul tau de biliard preferat. Cei care introduc mai multe bile in buzunarele de la masa de biliard sunt si cei care castiga, exact ca si in cazul jocului de biliard clasic pe care il joci undeva in oras.Totul este simplu si usor de facut, nu este deloc greu! Ca sa poti juca biliard online, multe dintre jocuri pot fi descarcate gratuit, nu este nevoie sa platesti pentru ele. Exista si variante ale jocurilor de biliard care se descarca de pe internet dupa ce ai achizitionat o anumita suma de bani.

Comments are closed