Creare magazin online

Julien Stile a redus cu 40% timpul de pregatire a comenzilor de aprovizionare cu SeniorINVENTORY

Julien Stile, distribuitor de echipamente de ventilatie si obiecte de iluminat, a redus cu 40% timpul de pregatire a comenzilor de aprovizionare cu ajutorul solutiei de optimizare a stocurilor de la Senior Software. Prin intermediul algoritmilor avansati de calcul al stocului optim, SeniorINVENTORY le permite companiilor sa reduca nu numai timpul dedicat pregatirii comenzilor de furnizor, dar si stocurile in exces, prin cresterea vitezei de rotatie a acestora.

JULIEN EXPERT LOGO FINAL

Julien Stile, lider de piata in ventilatia casnica si jucator de top in domeniul distributiei de echipamente electrice si de iluminat, comercializeaza echipamente de ventilatie, climatizare, alarme si sonerii prin intermediul unei retele de 80 de magazine. Avand in vedere volumul mare de comenzi de furnizor pe care compania trebuie sa le genereze zilnic, managerii acesteia au dorit o solutie performanta de automatizare a procesului de reaprovizionare care sa reduca timpul alocat pregatirii acestora. Astfel, au ales solutia SeniorINVENTORY, cu ajutorul careia gestioneaza mult mai eficient stocul celor peste 4000 de produse din portofoliu.

„SeniorINVENTORY a sosit intr-un moment oportun, cand timpul alocat pregatirii comenzilor catre furnizori era destul de crescut, in primul rand pentru ca informatiile necesare erau luate din mai multe surse, iar in al doilea rand din cauza numarului in crestere a acestor comenzi. SeniorINVENTORY vine in ajutorul utilizatorului prin scurtarea semnificativa a timpului petrecut pentru pregatirea comenzilor, in cazul nostru cu aproximativ 40%, avand o interfata facila in care regasesti toate informatiile de care ai nevoie, fara sa fii nevoit sa deschizi alte cateva fisiere din care sa-ti extragi informatiile corecte.„, a declarat domnul Daniel Pana, Managing Partner Julien Stile.

Inainte de implementarea SeniorINVENTORY, aprovizionarea in cadrul Julien Stile se realiza manual, pe baza istoricului de vanzari. Din acest motiv, posibilitatea de aparitie a erorilor era destul de mare si de multe ori apareau situatii de stoc in exces sau insuficient la anumite articole.

Acum, solutia de optimizare a stocurilor este integrata cu SeniorERP – solutia de management al resurselor companiei, ceea ce inseamna ca datele cu privire la istoricul vanzarilor ajung automat in SeniorINVENTORY. Aceasta calculeaza, cu ajutorul algoritmilor avansati de calcul al stocului optim, cantitatea care trebuie aprovizionata pentru fiecare produs. Dupa validarea acesteia de catre achizitor, necesarul de aprovizionare se exporta in SeniorERP unde sunt generate comenzile de achizitie sau de transfer intre gestiuni.

Pe langa reducerea semnificativa a timpului de pregatire a comenzilor de aprovizionare, un alt beneficiu obtinut de Julien Stile este optimizarea stocului. Cu ajutorul SeniorINVENTORY au fost astfel ajustate in mod corect atat cantitatile pentru produsele cu stoc in exces, cat si pentru cele cu viteza de rotatie mai mare, ceea ce inseamna ca banii blocati in stocuri pot fi recuperati mult mai rapid.

Julien Stile activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 si realizeaza distributia produselor prin reteaua de 80 de magazine la nivel national, prin dealerii din marile orase si prin magazinele cu profil ”do-it-yourself”.

Despre SeniorINVENTORY

 

SeniorINVENTORY este o solutie software care indica achizitorului ce, cat, cand sa comande si unde sa stocheze marfa. Aceasta permite automatizarea si optimizarea proceselor de reaprovizionare si gestionare a stocului pe baza istoricului vanzarilor unei companii, oferindu-i posibilitatea de a pregati in mod optim stocul necesar pentru vanzarile viitoare. Sistemul reduce cu pana la 80% timpul dedicat procesului de aprovizionare si ofera posibilitatea de optimizare a stocurilor pentru un numar nelimitat de articole si locatii.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Printre clientii Senior Software se numara:

Croco, Heinrig Distribution, Roma..nia, Herlitz Romania, Porsche Romania, Formens, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Romania, Sipex Company, Walmark Romania, Fares Trading, Duraziv, Dacia Plant, Sano Vita, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.

Comments are closed