Creare magazin online

Jurnale si agende de ziua lui sau a ei

Nu stii ce sa oferi jumatatii tale de ziua lui sau de Ziua Indragostitilor? Gandeste-te la caracterul lui, aminteste-ti de hobby-urile sale, ce ii place sa faca in timpul liber sau ce activitati are la birou? Poate ca este pasionat de scris, si atunci, ar trebui sa te gandesti la jurnale si agende de la Pravalia cu Surprize. De asemenea, ar trebui sa te gandesti la ceea ce va apropie si ceea ce va tine la distanta unul de celalalt. Poate ca e programul incarcat si ar avea nevoie de jurnale si agende pentru a nota ceea ce este important, intalniri personale, intalniri de afaceri, sedinte etc.  Mai intai de toate, pentru a face un cadou care sa corespunda  persoanei iubite,  ar trebui sa ii arati ca o cunosti sau il cunosti foarte bine si ca esti mereu atent la ea sau el. Oferind jurnale si agende unui barbat sau unei femei, ii vei arata cat de mult conteaza pentru tine si, de asemeni, ii vei demonstra ca poti sa intelegi, chiar si atunci cand este ocupat. 

Cele mai bune idei de cadouri

Un sportiv de  Ziua Indragostitilor poate fi surprins cu accesorii si produse legate de activitatea sa sportiva preferata. Insa pentru a iesi din stereotip, ar trebui sa te gandesti la jurnale si agende, in care sa isi noteze zilele si orele de antrenament si astfel, sa stie cu exactitate orele in care poate fi liber pentru tine. Deoarece aceste evenimente  romantice  au loc in timpul iernii, se concentreaza pe sporturile de iarna. De exemplu, poti cumpara un abonament comun pentru a vizita o statiune de schi si atunci, poti amplasa acest bilet intre foile jurnalului sau agendei.

Un cadou pentru iubitul sau iubita ta ar trebui sa-i demonstreze dragostea. Arata-i ca ai grija de el sau ea, oferindu-i o esarfa calduroasa alaturi de jurnale si agende sau gateste-i o cina pentru doi cu mancarurile sale preferate. De asemenea, poti personaliza copertile agendei sau jurnalului, si,  indiferent cat de obisnuit este un astfel de cadou, in adancul inimii sale un om romantic va fi foarte fericit. Barbatii apreciaza cu adevarat confortul, deci daca esti in cautarea unui cadou pentru sotul tau, nu ezita sa cumperi un rucsac confortabil, in care sa-si depoziteze jurnalul sau agenda de la tine.

Barbatii iubesc de asemenea sarbatorile active de familie. Prin urmare, daca doresti sa surprinzi cu adevarat pe cineva iubit, cumpara-i jurnale si agende si un abonament la sala de sport sau la piscina. Va fi minunat daca faci un set de cadouri din ele, pe care cel drag sa le aiba in vederea sa tot timpul. Poti, de asemenea, aranja o vacanta superba pentru el si prietenii sai, pe care sa o mentionezi la data respectiva in agenda facuta cadou. Un barbat va aprecia foarte mult ca nu-i restrictionezi libertatea si ca incerci sa-i pastrezi prietenia cu amicii sai.

Nu numai cuplurile tinere si noii casatoriti, ci si sotii care traiesc impreuna de mai mult de un an, se gandesc la cadouri pentru Ziua Indragostitilor sau pentru onomastici. Si daca pentru multi aceasta sarbatoare poate parea oarecum relevanta, pentru inimile iubitoare este un motiv bun de a reaminti reciproc de sentimentele lor.

Comments are closed