Creare magazin online

La ce sa te astepti de la radiofrecventa tripolara?

Tehnologia prin Radiofrecventa Tripolara

Despre radiofrecventa tripolara se stie ca reprezinta una dintre cele mai noi metode non-invazive si tot odata nedurerosa ce ajuta la eliminarea celulitei. Cam asta este definitia pe care cele mai multe dintre persoanele care au auzit de ea sau care vor sa o incerce, o dau.

Insa in mod evident, sunt mult mai multe lucruri importante de stiut despre radiofrecventa tripolara decat v-ati astepta. Pe langa reducerea aspecturi de coaja de portocala, acest tratament poate ajuta chiar si in cazul lipsei de fermitate ori elasticitete a pielii.

De aceea, tot mai multe dintre pacientele care isi doresc un astfel de tratament, folosesc radiofrecventa tripolara fie pe corp, fie la nivel facial. Si se pare ca sunt foarte incantate de rezultate.

Cum functioneaza tehnologia prin radiofrecventa tripolara?

Daca aveti in plan sa apelati la sedinte de radiofrecventa tripolara pentru remodelare corporala, trebuie sa stiti ca procedura functioneaza pe baza de unde electromagnetice. Prin intermediul acestora, se fac penetrari la o adancime de 1-2 milimetri la nivelul pielii. In acest timp, toate cele 3 straturi ale pielii sunt activate si se actioneaza asupra lor simultan.

In cel de-al doilea nivel al pielii se intampla ceva important. Undele generate produc un impuls ce contracta concomitent fibrele de elastina si colagen. Odata contractate, au efect si asupra drenajului grasimilor ce elimina implicit celulele grase.

radiofrecventa tripolara

Astfel, daca repetati constant sedintele pe baza de radiofrecventa, celulele de la nivelul pielii care produc elastina si colagen se vor reseta si vor functiona corect. In primul rand, cele doua elemente vor fixa mult mai bine pielea care va deveni remodelata aspectuos. Iar in al doilea rand, pielea va intineri la propriu. Celulele se vor regenera si veti vedea un efect de lifting fara a fi nevoie de interventie chirurgicala.

Iata care sunt beneficiile pe care ti le poate oferi tratamentul prin radiofrecventa:

  • Sedintele de radiofrecventa tripolara nu sunt dureroase;
  • Nu tin cont de varsta;
  • Se aplica pe orice tip de piele, indiferent de pigmentul fiecarei paciente;
  • Obtineti rezultate inca din prima zi de tratament;
  • Elimina eficient celulita, reducand considerabil diametrul zonei asupra careia se actioneaza;
  • Recontureaza, tonifica si totodata lifteaza pielea inestetica;
  • Ajuta la reinprospatarea circulatiei sanguine, imbunatatind drenajul limfatic;
  • Si nu in ultimul rand, tratamentul prin radiofrecventa ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, de regula, se recomanda efectuarea a 6 sau 10 sedinte, cu o perioasa de aproximativ 6-10 zile pauza intre ele.

Aveti grija de sanatatea corpului dumneavoastra!

Comments are closed