Creare magazin online

La varsta mica, calitatea jocurilor sau jucariilor poate face diferenta

Invatarea prin joaca este o tehnica cat se poate de utila in primii ani din viata in randul tuturor bebelusilor pentru a se armoniza cu ceea ce este in jurul lor sau dupa caz pentru a percepe realitatea lucrurilor intr-un mod corect.

Insa in primele luni din viata, foarte mult timp este ancorat procesului de odihna, circa 14-16 ore un micut facand doar acest lucru.

In cazul in care doriti ca acest proces, dar si alte atributii de ordin motric sa fie dezvoltate armonios, atunci anumite magazine de profil va pot ajuta sa influentati dezvoltarea adecvata pentru bebelus.

Caruselul ce poate fi atasat la patut

Ancorarea unui suport pe care pot pluti diferite obiecte in spatiu va starni de departe reactii din partea unui bebelus sau dupa caz va atrage anumite comportamente din partea acestuia.

Stiati ca un carusel poate fi atasat cu usurinta la nivelul structurii unui patut?

Functionarea sa are la baza interactionarea manuala cu obiectul, iar daca un bebelus cauta  cu ajutorul pipaitului sau rontaitului sa  perceapa aceste obiecte nu trebuie sa va faceti griji, deoarece forma lor atent prelucrata nu supune la nici un pericol indiferent de modalitatea contactului.

Suzeta, poate avea si un alt rol decat cel predestinat

Stiai ca ancorarea unui lant suzeta pe langa setul de jucarii clasic in randul unui copil te poate privilegia de a mai ridica intr-un mod repetat lucruri de jos?

Deseori din reflex un copil cauta sa arunce un obiect, iar ancorarea unei suzete, care poate prezenta diferite culori sau caractere speciale cu siguranta va capta atentia unui copil si ii va oferi acestuia posibilitatea de a-si exprima propria curiozitate intr-un mod inedit.

Stiai ca rontairea unei astfel de jucarii va forma la aparitia si orientarea potrivita pe arcada a tuturor dintilor?

La varste fragede aparitia primilor dintisori este un proces greu de acceptat pentru copii, iar pe cale reflexiva acestia reactioneaza intr-un mod inedit.

O asemenea jucarie nu prezinta pericol ori de cate ori este rontaita, materialul sau de calitate ridicata, dar si vospelurile non-toxice ce au facut posibila culorarea lor nu prezinta pericole ori de cate ori exista contact direct.

Mai mult decat atat, igienizarea lor se poate face cu usurinta, cu ajutorul unui jet de apa caldut, astfel incat saliva sa fie indepartata.

Reduceri consistente pentru parintii inteligenti

Fara doar si poate doar o categorie selecta de parinti se orienteaza spre jucarii cu dublu profil sau cele care sunt atent certificate de catre anumite institutii.

La Iaia nu numai ca beneficiezi de o politica stricta de obtinere a acestor jucarele in functie de anumite criterii, dar reducerile sunt cat se poate de primitoare, mai ales in aceasta perioada, acolo unde o minima investitie de 150 lei va poate asigura transportul gratuit, dar si alte beneficii pe termen lung.

Cumparaturile sunt destinate tuturor parintilor care au un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani, dar si mai mari, existand categorii distincte atat de jucarii cat si pentru incaltaminte.

Pentru mai multe detalii click aici: Iaia și Grăunța

Comments are closed