Creare magazin online

LaserMaxx Romania in ParkLake Shopping Center

LaserMaxx Romania va fi de acum prezent si in ParkLake Shopping Center, inaugurand astfel a treia arena de laser tag din portofoliu. Noua arena vine catre iubitorii de laser tag cu un vibe proaspat, idei noi de decor, organizare exceptionala a spatiului pentru imbunatatirea serviciilor si cele mai noi echipamente de laser tag, EVO VI.

LaserMaxx ParkLake Shopping Center inseamna 24 echipamente EVO VI, escape room The Fortress by LockedUP, Laser Maze by Tesla Lazers, zona de jocuri arcades, zone de gazduire a evenimentelor private, decorate cu picturi murale realizate de artistul plastic Ingrid Juncanariu, arena de laser tag pe 2 nivele, 2 tobogane, pod mobil, o “padure de sfere”, roboti in marime naturala, lumini si fum, o recreare a unei navete spatiale, incepand inca de la intrare. Astfel, LaserMaxx inseamna in continuare adrenalina, suspans, distractie, surprize si zambete, evenimente reusite.

Ca si pana acum, LaserMaxx Romania urmareste ca beneficiile si confortul clientilor sa fie maxime, alegand locatii premium ce beneficiaza de o pozitie excelenta in Bucuresti. Fiecare an care a trecut din cei 11 a fost un progres in calitatea experientei oferita clientilor vechi si noi si o reafirmare a angajamentului LaserMaxx de a deveni un brand de viitor, ce creste stabil si sigur impreuna cu clientii sai, copii de toate varstele.

Despre LaserMaxx

LaserMaxx Romania este operator de arene de laser tag, de 11 ani pe piata din Romania. Cele 3 arene functioneaza in AFi Cotroceni, Unirea Shopping Center si ParkLake Shopping Center. Fiecare arena opereaza cate 24 de echipamente, pe un spatiu de aprox 1.000 mp. LaserMaxx gazduieste, de 11 ani, cele mai reusite aniversari, petreceri, teambuilding-uri urbane sau simple iesiri cu prietenii, la un joc de laser tag.

Contact:

Luminita Mateescu, 0728.174.430

luminita@lasermaxx.ro

www.lasermaxx.ro

Comments are closed