Creare magazin online

Lipsa timpului, o consecinta a succesului

Pe masura ce cariera ia avant, cel mai probabil am observat o schimbare in conversatiile pe care le purtam ianinte de acest lcuru. Fie ca estevorba cu prietenii, colegii sau familia mea, primul cuvant care ne iese automat din gura cand cineva ne intreaba ce facem este „ocupat”.

Un cuvant care de cele mai multe ori ne lasa un gust amar. Spunand tot timpul ca suntem ocupati, ii determina pe cei din jurul nostru sa nu ne mai caute atat de des, deoarece ne considera a fi o persoana in plina ascendenta a carierei care nu poate sa acorde timp anumitor lucruri, in prezent.

Intr-o anumita perioada a vietii, pentru fiecare dintre noi, munca devine o prioritate care depaseste fiecare aspect al vietii noastre. Ne aflam intr-o contnua cautare a sensului vietii, de a construi o cariera de succes, uneori prea coplesitot tot acest proces. Femeile din ziua de azi sunt axate mai multe pe dezvoltarea rofesionala, decat pe vata de familie, lucru de inteles de altfel.

Fiecare isi doreste sa aiba o stabilitate financiara, sa nu mai depinda de cel de langa ea, cu toata ca timpul investit in toata aceasta perioada este imposibil de recuperat. Cu toate ca exista acest concept conform caruia femeile devin atarse de sentimentul de a avea succes, de a-si construi ceva cu propriile forte, trebuie sa invatam sa ne rezervam timp pentru lucrurile cu adevarat importante.

Ce se intampla daca succesul inseamna a merge dupa visele tale si a avea timp sa-ti suni si prietenii sau apropiatii? Este un vis de cele mai multe ori, pentru ca timpul este prea scurt si fiecare dintre noi alegem cum sa ne prioritizam obiectivele. Insa atunci cand beneficiem de o scurta perioada de relaxare si trebuie sa alegem intre o vacanta sau intalnirea cu vechii prieteni, decizia este in mainile noastre. Noi trebuie sa hotaram ce este cu adevarat pentru noi.

Indiferent de felul in care evolueaza lucrurile in viata noastra, intotdeauna exista un moment in care sa ne analizam esecurile suferite, sa ne construim pentru a o lua de la capat, momente in acre este necesar sa ne rezervam timp pentru a gasi fericirea alaturi de cei dragi.

Inainte de a te concentra pe cariera, invata sa acorzi timp persoanelor cu adevarat importante pentru tine. Poate nu in fiecare zi, insa aceasta aprofundare in cariera te poate indeparta de persoanele apropiate in mod inevitabil, farmecul cu cre iti dezvolti cariera tine numai de tine si de actiunile tale, a sta in spatele unui computer si a te izola de oameni, nu inseamna succes.

Comments are closed