Creare magazin online

Machiaj profesional pentru femei profi!

     Femeile isi doresc sa fie frumoase si sa se simta bine in pielea lor, iar cel mai simplu mod in care acest lucru poate avea loc, este cu ajutorul unui machiaj profesional, fie ca este realizat in salon sau in propria casa. Acesta poate fi realizat destul de usor, doar urmandu-se anumiti pasi si respectand anumite reguli.

Primii pasi in realizarea unui machiaj profesional

   Cel mai important lucru de care trebuie sa se tina cont pentru a realiza un machiaj impecabil este daca se are in vedere o regula esentiala, de baza, si anume: un ten impecabil inainte de aplicarea produselor cosmetice. 

Machiaj profesional

  Fie ca machiajul este realizat la salon, de catre make-up artisti sau de tine, in propria casa, trebuie sa ai in vedere ca tenul sa treaca prin anumite proceduri precum demachierea, tonifierea si hidratarea. In acest fel, pielea va fi curata si hidratata, imperfectiunile vor putea fi estompate mult mai usor si tenul va emana prospetime prin toti porii.

Alege produsele pentru machiaj profesional de la Paese: www.Paese.ro

  Demachierea este una dintre procedurile peste care multe femei sar, din diferite motive, insa efectele care vor incepe sa apara cu siguranta nu vor fi foarte placute. Printre acestea se pot numara aparitia unui ten uscat, a cosurilor sau a altor probleme de natura dermato – cosmetica.

   Primul pas, prin urmare, atunci cand se doreste realizarea unui machiaj profesional este demachierea, cu ajutorul careia tenul va fi curatat. Pentru reimprospatarea fetei, este necesara aplicarea unui tonic, iar pentru urmatorul pas, hidratarea, este necesara aplicarea unei creme de fata potrivita tipului de ten.

  Un machiaj profesional trebuie sa fie realizat urmand acesti pasi, caci pentru ca acesta sa fie rezistent si puternic, tenul trebuie sa fie impecabil si toate imperfectiunile sa fie estompate.

  Dupa cei trei pasi esentiali de urmat, este necesara aplicarea unei baze de machiaj. Acest produs cosmetic are rolul de a pregati tenul pentru aplicarea celorlalte produse cosmetice si de estompare a imperfectiunilor, dar si de matifiere sau umplere a ridurilor, datorita compozitiei de silicon.

Mergi la salon pentru machiajul profesional? Ce trebuie sa stii?

   Daca nu ai curajul necesar pentru a-ti realiza singura machiajul profesional sau nu dispui de toate produsele cosmetice profesionale necesare realizarii acestuia, poti alege sa apelezi la serviciile unui make-up artist. Nici in acest caz insa lucrurile nu sunt foarte usoare, caci trebuie sa ai in vedere anumite aspecte.

   Atunci cand vrei sa te programezi la un make-up artist, verifica daca acesta are cel putin un curs in domeniu. Acesta trebuie sa aiba capacitatea de a-ti contura toate trasaturile frumoase si de a-ti ascunde imperfectiunile, fara a te face insa de nerecunoscut.

   Poti cauta, caci acest lucru este simplu in zilele noastre, portofoliul acestui make-up artist, pentru a putea stabili daca stilul acestuia ti se potriveste. De asemenea, poti verifica daca exista feedback-uri ale vechilor clienti si daca acestia au fost multumiti de rezultate.

  Daca vrei sa te programezi pentru machiajul profesionist chiar inainte de evenimentul la care vei participa, este esential sa stabilesti cu specialistul cat va dura sedinta de machiaj si cat de rezistent va fi machiajul, fara a necesita retusuri.

Comments are closed