Creare magazin online

Magazine la cheie cu noile containere comerciale

Daca vrei sa ai un magazin pe care il poti amplasa oriunde, poti opta pentru gama de containere comerciale Teracontainer. Aceste containere realizate la la cheie sunt ideale pentru shopuri de suveniruri, haine, produse alimentare sau pentru prepararea meniurilor de tip fast food.

Spre deosebire de containerele de locuit sau cele de paza, containerele comerciale au nevoie de o transparenta aparte, pentru a oferi vizibilitate clientilor. Tocmai de aceea, pe langa peretii din tabla zincata, s-au adaugat si geamuri termorezistente. Displayul este unul profesional care invita trecatorii sa admire bunurile expuse.

Geamurile ample rezista in timp la socuri fizice si diferente de temperatura, fiind imbinate cu tamplaria din PVC. Suplimentar, containerele mai pot fi optimizate cu aer conditionat, instalatie sanitara, instalatie electrica interioara si exterioara.

Ce avantaje aduc aceste containere comerciale?

– Pot fi folosite sezonier, temporar, fara sa fie nevoie de deschiderea unui nou magazin. Ele pot fi amplasate pe litoral, la munte, sau la festivaluri. Containerele comerciale pot fi amplasate pe terenuri amenajate, cu echipamentul special de transport oferit de Teracontainer.

– Pot veni aranjate la cheie, cu instalatie sanitara, electrica, usi rezistente la foc sau usi multifunctionale. Aerul conditionat poate fi montat la cerere, sporind starea de confort, indiferent de anotimp.

– Containerele pot avea interiorul cu pereti personalizati din ghips carton si alte accesorii utile, cum ar fi lambriul sau mocheta de trafic.

– Containerele comerciale au un cadru rezistent, fiind metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich din poliuretan C 1 50 mm, ce actioneaza ca un buffer de temperatura.

– Acoperisul se mentine perefect in timp, fiind realizat din tabla zincata dublu faltuita si canal de scurgere, pentru a preveni umiditatea si rugina.

– Daca este nevoie si este un spatiu amenjat pe teren in vale, containerele pot fi optimizate cu scari exterioare. Acest lucru este valabil si pentru cele suprapuse. Teracontainer ofera posibilitatea de etajare, pana la 4 nivele.

Utile si usor de amplasat, containerele comerciale reprezinta cea mai simpla metoda pentru a obtine un spatiu de vanzare ieftin si functional. Acestea pot fi inchiriate pe termen de minim 4 luni cu model standard, sau pot fi create personalizat pe nevoile companiei tale.

Daca si tu vrei sa iti propulsezi businessul, poti alege gama containere comerciale de de la Teracontainer.

Comments are closed