Creare magazin online

Masa de fotbal deteriorata? Iata cum o faci sa arate ca noua

Mesele de fotbal au fost la mare moda in ultimii ani, asa cum multa lume si-a cumparat una fie pentru acasa, fie la serviciu. Daca si tu te numeri printre aceste persoane, si ai o masa de fotbal ce necesita de acum ceva reparatii, articolul de mai jos te va ajuta sa iesi cu bine din aceasta situatie.

Daca faci parte din randul celor care au achizitionat o masa de fotbal in perioada de glorie a acestora, acum probabil masa necesita ceva reparatii. Cum o faci sa arate si sa functioneze mai bine?

1. Incearca sa o cureti

Dezmembreaz-o cu grija si curata-i fiecare coltisor. Multi din cei care poseda o astfel de masa uita sa o mai si curete, iar asta duce, in timp, la deteriorarea ei.

2. Incearca sa o lipesti

Daca anumite piese sunt slabite sau dezlipite, poti incerca sa le lipesti cu un lipici special de lemn sau de metal.

3. Incearca sa o lubrifiezi

Mai exact, tijele acesteia, care in timp ruginesc si se intepenesc.

4. Inlocuieste jucatorii

Daca jucatorii sunt prea deteriorirati pentru a mai fi folositi sau reparati, poti cauta sa cumperi unii noi.

5. Cauta ajutor specializat

Unele persoane nu ar trebui sa se apuce de astfel de treburi, din simplul motiv ca nu se pricep sa o faca suficient de bine. Daca faci parte din aceasta categorie, te sfatuiesc sa apelezi la cineva care are abilitatile si cunostintele necesare.

In final, daca nici una din actiunile de mai sus nu a reusit sa salveze masa de fotbal, mergi si cumpara una noua. Pentru ca aceasta sa nu aiba soarta predecesoarei, respecta urmatoarele reguli:

1. Ai grija de tine

Pentru a functiona la parametri maximi, tijele unei mese de fotbal trebuie unse lunar cu un ulei siliconic special conceput pentru intretinerea unor astfel de accesorii. De ajutor in caz de urgenta poate fi si un spray siliconic sau un ulei lubrifiant obisnuit. Desi nu la fel de eficiente, acestea te pot salva pentru o perioada scurta de timp.

2. Lipeste partile slabite

Daca observi ca o anumita piesa este slabita sau chiar a cazut, lipeste-o la loc. Daca nu faci asta la timp, piesele se vor deteriora de tot sau se vor pierde, iar masa va deveni inutilizabila. Verifica frecvent masa pentru eventuale defectiuni.

3. Nu lasa masa afara

Una dintre cele mai bune modalitati de a te bucura cat mai mult de masa ta de fotbal este sa nu o lasi afara. Ploile, soarele, vantul si temperaturile oscilante sunt marii inamici ai unor astfel de echipamente, asa ca ai grija sa tii tot timpul masa la adapost.

4. Curata frecvent masa

Poti folosi un detergent special conceput pentru astfel de obiecte sau orice alt tip de solutie de curatare. Ai grija ca aceasta sa nu fie pe baza de clor sau prea puternica, astfel incat sa atace partile metalice sau cele vopsite.

Comments are closed