Creare magazin online

Masa manichiura de la amalia.ro

Iti place manichiura semipermanenta, dar nu ai timp sa o faci? Daca ti-am spune ca in 5 minute este gata? Multumita lacului universal 3 in 1 care nu are nevoie de un strat de baza sau de top, este posibil! Obtineti aceasta culoare frumoasa, o polimerizati timp de un minut sub lampa si aveti unghii intacte de pana la 3 saptamani!de la amalia.ro

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, este cea mai recenta inovatie care va permite sa obtineti in doar 15 minute o manichiura sau pedichiura care arata perfect mai mult de doua saptamani.

Oja semipermanenta ne aduce si o noua gama de culori. Puteti uita toate etapele, baza, stratul superior si finishul si puteti reduce procesul la un singur produs.

Vreti sa simtiti inovatia pe unghiile dvs.? Va spunem cum, pas cu pas.

Oja semipermanenta ofera totul: luminozitate infinita, acoperire completa, culoare perfecta, durata lunga, uscare in timp record, unghii mai puternice, maini intotdeauna impecabile.

Cum sa utilizati oja semipermanenta 3 in 1 Gelack

Mai intai de toate, mainile sau picioarele sunt dezinfectate cu un produs specific. Apoi se efectueaza o manichiura de baza pentru a garanta durata ojei, indepartand bine cuticulele. Apoi, oferiti unghiilor o forma dorita. Este important sa eliminati bine praful produs in timpul pilirii. Aplicam un produs degresant pentru a deshidrata unghiile si a deschide porii si pentru a ne asigura ca produsul penetreaza corect.

Apoi, aplicam produsul, primul strat foarte subtire in culoarea aleasa, incercand sa sigilam varful unghiei foarte bine si sa lasam marginea zonei cuticulei libera. Mana este plasata in lampa pentru a sigila smaltul, unghiile trebuie sa fie in pozitie verticala si bine introduse in lampa, asigurandu-ne ca se usuca bine, polimerizarea va fi de 30 de secunde in lampa. Lampa LED si 2 minute in lampa UV.

Apoi, procesul se repeta cu cel de-al doilea strat pentru a obtine uniformitate si intensitate la nuanta aleasa. Si o avem! Unghii perfecte, frumoase si stralucitoare.

Pentru toate aceastea daca faceti manichiura si pedichiura acasas, nu aveti nevoie de masa manichiura dar daca detineti un salon nu trebuie sa lipseasca acest produs din dotarea dvs.

Comments are closed