Creare magazin online

Masini in leasing – mai degraba da sau ba?

Poate ai ajuns la concluzia ca viata ta ar deveni mai usoara si mai comoda avand o masina. Ceea ce asa si este, sa nu mai depinzi de mijloacele de transport in comun si sa poti pleca linistit in concediu cu portbagajul incarcat e un mare beneficiu.

Insa sunt atatea optiuni pe piata, poti cumpara masini la mana a doua, masini nou sau masini in leasing de foarte buna calitate. Care varianta cea mai buna atat financiar cat si din punct de vedere al calitatii?

Masini noi – beneficii

Cel mai evident beneficiu in a cumpara o masina noua este ca din prima zi masina e a ta, nu trebuie sa astepti sa treaca ratele, nu trebuie sa fii mereu cu gandul la „acea zi cand va fi a mea”. In acelasi timp, inseamna ca ratele nu vor deveni grija ta pe urmatorii ani. Daca vrei, peste o luna poti vinde masina si sa iei alta, fara sa fii legat la cap de nici o banca. De asemenea, cel mai probabil vei avea parte de o asigurare mai ieftina decat daca ai lua masini in leasing.

Parti negative – dar fiindca masina e a ta nu inseamna ca nu va fi nevoie sa faci investitii lunare. Aceste investitii uneori pot ajunge la preturi destul de mari. In acelasi timp, chiar daca poti vinde masina, in teorie, in orice moment, trebuie sa iei in calcul procesul de depreciere. Adica poate ai luat masina la un naumit pret insa din secunda cand ai pus banii jos aceasta incepe sa se deprecieze. Deci sansele sa scoti un pret rezonabil sa recuperezi vreodata investitia sunt mici.

Masini in leasing – beneficii

Un punct negativ e ca pentru cei ce au optat mereu pentru masini second hand sau masini noi procesul de leasing poate complex si complicat. Poate parea ca aceste masini in leasing sunt varianta optima pentru antreprenori si companii mai mult decat persoane fizice. Insa procesul, o data explicat si inteles e mult mai simplu decat ti-ai imagina.

Primul beneficiu la masini in leasing este acela ca nu trebuie sa depui un efort financiar enorm dintr-o singura lovitura pentru a avea masina la care visezi. De asemenea, optand pentru masini in leasing platile lunare vor fi mult mai mici decat daca ai ucmpara o masina noua si ai avea rate la banca. Un alt beneficiu e ca poti alege masina la care visezi. Nu trebuie sa fii restrans de posibilitati financiare sau de oferta pietei, cum ar fi in cazul masinilor nou sau second hand.

Poti sa uiti de depreciere. Luand masini in leasing scoti banii din buzunar exact pentru perioada in care utilizezi masina. Astfel nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu deprecierea deoarece nu va fi grija ta.

Puncte negative – in cazul in care nu iti place ideea de a „inchiria” masina, intr-un fel, probabil leasingul nu e optiunea pentru tine. Desi in anumite cazuri in cele din urma masina poate deveni a ta, astfel ca nu poti exclude aceasta posibilitate.

Vino la Autogeist si alege masini in leasing in conditii de siguranta

Inainte de a sari insa la masini in leasing poate ar fi bine sa arunci o privire asupra ofertelor de pe piata. Poti sa incepi sa rasfoiesti chiar acum pagina online a celor de la Autogeist.ro unde sigur vei gasi masina la care visezi. In plus, aici beneficiezi de cele mai rentabile conditii de leasing si cele mai calitative servicii.

Intra in pole-position pentru achizitia masinii dorite!

Comments are closed