Creare magazin online

Masini multifunctionale de inchiriat

Esti pe punctual de a pregati o minivacanta impreuna cu familia si prietenii tai , insa iti faci probleme ca nu incapeti in masina ta de oras ?

Inchiriaza o masina de familie multifunctionala !

Inchiriaza o masina  cu cinci sau șapte locuri!

Inchiriaza o masina  cu un portbagaj spațios !

Tipul de masina „Multispace” este destinat persoanelor care urmeaza sa calatoreasca pe distanțe lungi.   Toți pasagerii se bucură de o plimbare  confortabila in acest tip de masina .Prevăzut cu cinci locuri reale și două scaune rabatabile, o masina multispaces vă permite fie sa transportati mai multe bagaje voluminoase , fie sa transportati 7 persoane.

La fel ca toate mașinile din această clasă consumul  in afara orasului este  rezonabil.

Francrocar , dispune de doua modele din acest tip de masini :
Opel Zafira 7 locuri , cutie manuala de viteze , interiorul este elegant, dotat cu numeroase compartimente de depozitare , scaune confortabile,6 airbaguri , system ISOFIX de fixare a scaunelor pentru copii ,system de control electronic al traiectoriei (ESC) system de control al presiunii pneurilor , toate acestea reprezinta sisteme de securitate superioare pe care autoturismul  Opel Zafira  le are.

Chevrolet Captiva 4×4 , 7 locuri , cutie automata de viteze , tractiune integral pe cele 4 roti ,  cu dimesiuni interioare generoase , dotata cu 7 locuri , ideala pentru familiile numeroase sau pentru familiile cu bagaje voluminoase , ofera confort sporit la rulare  si un  consum  decent de combustibil si in plus confortul pe care ti-l ofera cutia automata de viteze .

 

Comments are closed