Creare magazin online

Meditatia Transcendentala (MT) – Efectele globale ale meditatiei impreuna

De alungul timpului au fost publicate peste 350 de studii stiintifice “peer-reviewed”.

Peer-reviewed este conditia publicarii in reviste prestigioase. Revista numeste un colectiv de lectura compus din specialisti din acelasi domeniu (“peers”) fara sa il numeasca pe autor. Colectivul citeste articolul, face observatiile necesare care sunt transmise autorului, ele sunt insusite, se fac completarile necesare si apoi eventual articolul este publicat. Este un proces laborios care asigura un standard stiintific ridicat.

 

Meditatie impreuna2Numeroase studii au aratat efectele benefice ale tehnicii Meditatiei Transcendentale (MT) la nivelul individului. Insa la mijlocul anilor ’70 au inceput sa apara studii despre efectul practicarii individuale a tehnicii MT la nivelul societatii.

Pentru detalii despre studii -> CLICK AICI

S-a constatat intai intr-un numar relativ mic de orase, respectiv 11, cu o populatie de aprox. 30.000 de locuitori fiecare, studiindu-se rata criminalitatii, a accidentelor, a numarului de internari in spital ca aceste cifre au inceput sa scada in orasele unde cel putin 1% din populatie invatase Tehnica Meditatiei Transcendentale (MT). In celelalte orase prinse in studiu, similare din punct de vedere sociologic, unde nu se atinsese aceasta proportie tendinta de crestere a acestor indicatori s-a mentinut. Aceste studii au fost apoi aplicate si la un numar de peste 140 de orase si concluziile au fost aceleasi.

1% din populatie practica Meditatia Transcendentala (MT) acasa si numarul furturilor scade, numarul actelor anti-sociale scade, numarul accidentelor scade, numarul internarilor in spital scade. Acest efect a fost numit Efectul Maharishi.

Ulterior, dupa ce Maharishi a pregatit mii de persoane in Tehnica MT-Sidhi s-a constatat ca acelasi efect este obtinut cu un numar egal cu radacina patrata din 1% din totalul populatiei, daca practica MT-Sidhi se face impreuna in acelasi loc si in acelasi timp.

Concret, pentru o populatie ca aceea a Romaniei se preconizeaza inversarea tendintelor negative din societate catre mai multa armonie si mai multa pozitivitate  daca 500 de oameni practica impreuna programul MT-Sidhi.

Despre programul avansat de meditatie MT-Sidhi si efectele globale ale zborului yogin

Ne putem gandi de exemplu la o scoala unde elevii, baietii separat si fetele separat, pot practica acest program aproximativ o ora dimineata si dupa-amiaza si efectul pozitiv va fi resimtit la nivelul intregii tari. Acest efect este numit Efectul Global de Extra-Radianta sau Efectul Maharishi Extins.


Prezentarea video de mai jos a fost cel mai recent material lansat oficial in scopul demararii unei campanii la nivel mondial pentru pace intr-o lume amenintata de terorism.

Meditatia Transcendentala pentru pace in lume – John Hagelin, Dr. in Fizica Cuantica

 


Sursa articol: https://meditatiablog.wordpress.com/

– Blogul consacrat aplicatiilor practice ale Meditatiei Transcendentale (MT) intemeiat si sustinut de catre practicantii Meditatiei Transcendentale din Romania –

 

Comments are closed