Creare magazin online

Merita sau nu sa iti cumperi o bicicleta pliabila?

Te bate gandul sa iti iei o bicicleta pliabila, dar nu stii daca faci sau nu cea mai buna alegere? Iata mai jos catev argumente care te vor ajuta sa scapi de dilema.

Le-ai vazut pe toate site-urile de biciclete si ti-a sarit in ochi faptul ca au rotile de dimensiuni mici si greutate mai mult decat acceptabila. Ai vazut apoi ca poti avea si o bicicleta de dimensiuni normale care se poate plia fara probleme. Insa, cu toate acestea, nu poti sa te decizi daca merita sa cumperi una? In acest caz randurile de mai jos iti vor fi de ajutor.

Avantaje biciclete pliabile

1. Naveta

Atunci cand faci naveta casa-birou cu bicicleta poate fi destul de dificil sa o depozitezi pe aceasta undeva. Nu mai spun ca nu poti urca cu ea in autobuz, metrou sau tramvai.

Dar cu o bicicleta pliabila poti face toate acestea. Te duce fara probleme acolo unde ai nevoie, o poti strange din cateva miscari si lua cu tine in mijlocul de transport atunci cand nu poti parcurge toata distanta pana la munca doar pe bicicleta.

In plus, odata ajuns la birou, nu iti vei mai face griji cu privire la parcare si sisteme antifurt. O iei cu tine in birou si ai scapat de-o grija. Si in afara de faptul ca o feresti de hoti, o tii la adapost si de intemperii, asta prelungindu-i semnificativ durata de viata.

2. Vacanta

Adori sa mergi la munte, la mare ori in afara tarii si sa iti iei si bicicleta cu tine? Evident ca poti inchiria oricand una, dar faptul ca ai propria bicicleta iti da un plus de libertate. Si mai economisesti si ceva banuti.

Dar daca bicicleta normala este mai dificil de transportat si trebuie neaparat sa investesti intr-un suport special, pe cea pliabila o poti pune rapid in portbagaj chiar daca ai o masina mica.

3. Depozitare

Daca niciuna din variantele de mai sus nu este pentru tine, atunci poate problema depozitarii bicicletei te atinge in vreun fel. In cazul in care locuiesti la bloc cu siguranta te-ai confruntat cu aceasta problema.

Ajungi seara acasa si te intrebi daca sa risti si de aceasta data si sa iti lasi bicicleta pe casa scarii. Sau, mai bine sa o cari pana sus, la etajul patru? Sa te certi si in seara aceasta cu mama ori sotia ca bagi bicicleta murdara in casa dupa ce ea a facut toata ziua curatenie?

Poti scapa simplu si rapid de aceste dileme comune tuturor celor care au o bicicleta, alegand sa iti achizitionezi o bicicleta pliabila. Poate va trebui sa suplimentezi un pic bugetul pentru a lua un model de calitate, dar pe de alta parte gandeste-te ca economisesti nervi (si ai tai si ai mamei/sotiei/iubitei) si ocolesti certuri inutile.

Acestea sunt principalele avantaje ale bicicletei pliabile, dar cu timpul vei mai descoperi si altele, la fel de interesante.

Comments are closed