Creare magazin online

Message from Space – Star Wars – varianta japoneza

Nu stiu daca sa rad sau nu la filmul asta. 🙂

Este cumva varianta japoneza de la Star Wars cred, in orice caz este un film SF japonez.

Povestea ne prezinta un razboi intre planeta Ilicia si invadatorii, Gavanas. Dupa ce o incaseaza bine, regele Iliciei trimite in spatiu niste bile asemanatoare cu alea din Dragon Balls si pe nepoata-sa dupa ele sa caute ajutor.

Logica e simpla: unde se aseaza bilele alea, trebuie cautat ajutorul. Regele Gavanas incearca sa ii opreasca.

Din tot universul nu stiu cum fac bilele alea dar ajung tocmai pe pamant. Proasta idee. Se formeaza astfel o echipa de 7 oameni si un robotel (RD2D) ce vor salva cica Ilicia.

Personajele:

– regele Iliciei – un batran hipiot, genul druid asa. Conduce o planeta foarte high-tech, cu nave ce pot zbura in tot universul insa este imbracat intr-o rochie din aia de pe vremea romanilor gen si-si pune speranta in niste bile magice (no gay intended) si in nepoata-sa, o pustoaica.

– nepoata regelui Iliciei – o pustoaica japoneza, frumusica. Supusa total bunicului, panicata dupa fata si dornica sa faca o impresie buna si sa salveze planeta gen. Pare hipsterita la fel ca ta-su mare si si-o arde imbracata intr-o rochie ca de mireasa.

– regele Gavanas – bad mothafucka ass. Cred ca si-a injectat botox fiindca are o fata imobila este insa un personaj impunator, stapan pe sine, calculat, pragmatic intuitiv. Stie ce vor sa faca inamicii si ii lasa fiindca e prea stapan pe sine si prea sigur sa-I pese de actiunile celorlalti. Genul de pisica ce se joaca cu soarecele insa sub papucul mamei.

– ma-sa regelui Gavanas – hoasca batrana rau, intr-un carucior cu rotile foarte funky. Nu-si poate vedea de treaba ei desi e cu un picior in groapa si ii da inca ordine lui fi-su care nu indrazneste s-o refuze.

– Bebo – robotelul, foarte smecher, costum misto, funny, constiinta, chestii de genul.

Impresii generale:

– costume foarte smechere, mi-au placut mult;
– decoruri foarte, foarte misto, mi-au placut mult si astea; foarte vii, foarte creative;
– poveste slabuta insa si jucata rau. Actorii se straduiesc dar de pomana. Nu stiu, joaca de parca ar fi intr-un film porno.

Nu prea e nici un film de vazut cu iubita, nu pentru ca e din cale afara de violent sau ceva de genul ci pentru ca o sa zica ca ai o probleme la cap, gen slow tinker.

Ca atare, nu este un film pe care sa-l recomand. Adica mi-au placut costumele si decorurile dar cam atat. Restul lasa mult de dorit. E un film la care sa te uiti doar sa te amuzi sau nu stiu, fumat poate are mai mult farmec.

Comments are closed