Creare magazin online

Moda culori in 2020

Culorile puternice sunt foarte importante in ultimele tendinte prezentate, iar combinatiile cromatice ne surprind cu propuneri pe care acum cativa ani le-am fi considerat de prost gust.

Vine galben intens si vibrant, capabil sa transmita energie si dinamism. Este o culoare capricioasa si seducatoare, care stimuleaza si ridica starea de spirit. O vom vedea in toate articolele de imbracaminte, de la pantaloni pana la costume de baie.

Fuchsia va fi, de asemenea, peste tot. Este o culoare foarte indrazneata si oarecum furtunoasa. In plus, este captivanta si extravaganta, deoarece nu trece neobservata. Nu ratati!Afli si alte informatii care te pot ajuta in alege intrat pe pagina noastra de internet reducero.ro

Verde smarald si portocaliu intens, atat de vibrante, vor fi vazute foarte mult pe camasi, rochii si pantaloni. De asemenea, pe costume de baie si tesaturi din fire.

Maro aluna, foarte asemanator cu nuanta maro, va fi vazut foarte mult pe strazi. Este un ton de baza, cald si neutru, care este intotdeauna super elegant si sofisticat.

Albastru celestial, in diferite tonalitati, va fi una dintre culorile obligatorii ale verii. Este o culoare proaspata, care intinereste si se poate combina foarte bine.

Vom vedea, de asemenea, roz pal, care in acest an a devenit unul dintre preferatele marilor designeri pentru ca este usor si organic. Tineti minte nevinovatia si puritatea.

Bleumarin si albastru stralucitor vor fi ideale pentru costume mai formale, iar verde militar va fi un aliat al celor mai relaxate momente si costume sportive chic. Se incadreaza in ceea ce se numeste tendinta sanatoasa (stil de viata sanatos), care duce la natural si organic.

Culorile roz, galben, negru, rosu si albastru sunt cele care predomina in acest sezon de inceput de an si potrivit expertilor, sunt ideale pentru primavara si vara. Cu toate acestea, verde este o culoare care va predomina in 2020 datorita miscarii globale de protectie a mediului inconjurator.

In ciuda modei, mentiunile de sfarsit de an urmeaza si multi prefera sa aleaga sa poarte un costum galben pentru a atrage prosperitatea si rosu pentru a obtine dragoste.

Comments are closed